Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí scaloppine

Kuřecí scaloppine
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 0min , porce

1188 kalorií, 4.0g cukrů, 83.0g tuků, 43.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí řízky seřízneme tak, aby byly všude stejně tlusté, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme na oleji dozlatova.
Na oleji opečeme také cibuli a česnek nakrájené najemno, přidáme rajčata a cukr, 130 ml vody, olivy a bazalku. Povaříme 15 minut.
Rajčatovou směs přeneseme do pekáčku, na to dáme kuřecí maso. Na každý kuřecí řízek dáme plátek parmské šunky, bazalku a mozzarellu. Zapečeme a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Suroviny můžeme samozřejmě obměňovat podle chuti, kdo nemá rád olivy dá sušená rajčata.

sonizna

03. 02. 2016, Recept navštíven: 508x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí scaloppine

Kuřecí scaloppine

Kuřecí řízky seřízneme tak, aby byly všude stejně tlusté, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Osmaž...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí scaloppine Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre suroviny v tomto recepta

06. 02. 2016, 18:47

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedlo

31. 08. 2016, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře