Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Květáková musaka s těstíčkem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
354 kalorií 15.0g cukrů 23.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Menší růžice květáku a košťál rozkrájený na kolečka obalujeme v těstíčku z 1/2 vejce, mouky a mléka. Smažíme dozlatova na rozpáleném tuku. V tomtéž oleji osmahneme dobře pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso, osmažíme je a do mírně prochladlé směsi vmícháme 1/2 vejce, sůl, pepř. Do vymaštěné nádoby vkládáme střídavě vrstvy květáku a mletého masa, tak aby na povrchu byl květák. Musaku zalijeme 1/2 vejce rozšlehaného ve smetaně, pokapeme máslem a pečeme v troubě.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

19. 07. 2013, Recept navštíven: 1140x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musaka je vydarená

07. 02. 2017, 10:51

Přidat komentář

Facebook komentáře