Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Květáková musaka s těstíčkem

Květáková musaka s těstíčkem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

354 kalorií, 15.0g cukrů, 23.0g tuků, 17.0g bílkovin

Příprava

Menší růžice květáku a košťál rozkrájený na kolečka obalujeme v těstíčku z 1/2 vejce, mouky a mléka. Smažíme dozlatova na rozpáleném tuku. V tomtéž oleji osmahneme dobře pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso, osmažíme je a do mírně prochladlé směsi vmícháme 1/2 vejce, sůl, pepř. Do vymaštěné nádoby vkládáme střídavě vrstvy květáku a mletého masa, tak aby na povrchu byl květák. Musaku zalijeme 1/2 vejce rozšlehaného ve smetaně, pokapeme máslem a pečeme v troubě.

Kateřina Růžičková

19. 07. 2013, Recept navštíven: 785x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Květáková musaka s těstíčkem

Květáková musaka s těstíčkem

Menší růžice květáku a košťál rozkrájený na kolečka obalujeme v těstíčku z 1/2 vejce, mouky a mléka. Smažím...

Zobrazit všechny podobné recepty k Květáková musaka s těstíčkem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře