Kynuté smetanové koláče s koprem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

5472 kalorií
0.0g cukrů
135.0g tuků
210.0g bílkovin


Příprava

Ze 2 dl mléka, 1 lžičky cukru a droždí připravíme kvásek, který smícháme s moukou, 1 vejcem, olejem, s 1 lžičkou soli a 300 ml mléka. Těsto necháme nakynout. Rozdělíme na 3 části, vyválíme je a přeložíme na vymazané plechy. Na těsto navrstvíme náplň, polijeme smetanou a dáme péct. Pečeme asi 20 minut při 180 stupních.
Náplň - vychladlé brambory oloupeme a jemně nastrouháme. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a osmahneme na oleji, přimícháme k bramborám, přidáme tvaroh, 200 ml mléka, sůl, vejce, nasekaný kopr a dobře promícháme.

přidejte na:
uschi3

25. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept, davam do naplne trochu cesnaku
Přidané ingredience: cesnak

hanka 08. 11. 2016, 20:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
oblubený chutný dobrý koláč s koprom

Svetlana 04. 12. 2016, 20:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajuci recept, chuťovo skvelé

dušanka 29. 12. 2016, 19:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
smotanový kysnutý koláč je vynikajúci s čerstvým koprom voňavý

palino 28. 05. 2017, 14:45

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tento recept mam velmi rada, davam hodne kopru

majka 23. 03. 2018, 20:10

Přidat komentář