Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Lečo s fazolemi a klobáskami

Lečo s fazolemi a klobáskami
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

268 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme najemno, klobásu, rajčata a papriku na kolečka.
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme klobásku a po chvíli i rajčata s paprikou. Dusíme 10 minut.
Poté přidáme klobásy, majoránku, sůl a pepř a už jen prohřejeme.

Bulb Tip k receptu

Rajčata a papriky můžeme před přidáním do pokrmu oloupat.

sonizna

25. 02. 2016, Recept navštíven: 459x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Lečo s fazolemi a klobáskami

Lečo s fazolemi a klobáskami

Cibuli nakrájíme najemno, klobásu, rajčata a papriku na kolečka. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme klobá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Lečo s fazolemi a klobáskami Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne

27. 02. 2016, 17:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra klasika obohatena fazolami

02. 03. 2016, 11:51

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre leco

28. 04. 2016, 19:36

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduche dobre

22. 05. 2016, 19:09

Přidat komentář

Facebook komentáře