Lišky na smetaně
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
40min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
632
kalorií
0.0g
cukrů
56.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Houby očistíme, větší překrojíme.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme lišky, osolíme, opepříme, lehce podlijeme a za občasného zamíchání pod pokličkou dusíme houby doměkka.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou, přidáme smetanu, zázvor, sojovou omáčku a provaříme.
Do omáčky přidáme měkké lišky a ještě všecho společně chvíli povaříme.
Na talíři posypeme nasekanou petrželkou.
Tip k receptu
Jako přílohu podáváme knedlíky, těstoviny nebo bramborové noky.
Angel 66624. 09. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Přidávám místo soli špetku Vegety bez glutamátu
maruskaji 24. 02. 2013, 20:59
© 2024, Railsformers s.r.o.