Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Lišky na smetaně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
632 kalorií 0.0g cukrů 56.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Houby očistíme, větší překrojíme.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme lišky, osolíme, opepříme, lehce podlijeme a za občasného zamíchání pod pokličkou dusíme houby doměkka.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou, přidáme smetanu, zázvor, sojovou omáčku a provaříme.
Do omáčky přidáme měkké lišky a ještě všecho společně chvíli povaříme.
Na talíři posypeme nasekanou petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu podáváme knedlíky, těstoviny nebo bramborové noky.


Přidat na Pinterest
Angel 666

23. 09. 2010, Recept navštíven: 8271x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláváme v létě jak je sezóna lišek. Přidávám místo soli špetku Vegety bez glutamátu.
Přidané ingredience: Přidávám místo soli špetku Vegety bez glutamátu

24. 02. 2013, 19:59

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skusim to

31. 12. 2015, 16:25

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom ti ujde

06. 09. 2016, 14:12

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný

14. 10. 2016, 19:40

Přidat komentář

Facebook komentáře