Losos na zelenině
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
328
kalorií
7.0g
cukrů
13.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Fazolky očistíme, odkrojíme konce a zbavíme vlákna. Dáme vařit na 6 minut do osolené vroucí vody a scedíme. Lososa zbavíme kůže, opláchneme pod studenou tekoucí vodou a vysušíme. Opepříme, osolíme dle chuti a pokapeme citrónovou šťávou. Smažíme 5-10 minut do měkka na rozehřátém oleji.
Přidáme ančovičky, cherry rajčátka, nakrájené olivy a vysušené uvařené fazolky. Smažíme 5 minut za stálého míchání. Nakonec přidáme bazalku, pepř a sůl dle chuti.
Milena16. 06. 2009
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.