Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mandlový moučník s višněmi

Mandlový moučník s višněmi
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

3608 kalorií, 1.0g cukrů, 124.0g tuků, 63.0g bílkovin

Příprava

Héru z cukrom ušľaháme na hustú penu. Postupne pridáme vajcia a šľaháme asi 10 minut. Zapracujeme múku preosiatu s kypriacim práškom, soľou, kakaom. Vlejeme kapucinér rozpustený v 2-3 PL vody a mandľový likér. Vsypeme odkvapkané, vykôstkované višne a zľahka premiešame. Cesto rozotrieme do vymastenej a krupicou posypanej formy a uhladíme.
Pečieme pri 175°C asi 60 minut.

Bulb Tip k receptu

Vychladnutý múčnik natrieme hustou šľahačkou pripravenou so stužovačom, poprášime kakaom a ozdobíme hoblinkami s várovej čokolády.

Jozef

07. 02. 2011, Recept navštíven: 1948x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mandlový moučník

Mandlový moučník

Čokoládovou polevu rozpustíme ve vodní lázni podle návodu a necháme ji vychladnout. Žloutky utřeme s vanilk...

Mandlový moučník s višněmi

Mandlový moučník s višněmi

Héru z cukrom ušľaháme na hustú penu. Postupne pridáme vajcia a šľaháme asi 10 minut. Zapracujeme múku preo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mandlový moučník s višněmi Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mučniks višňami chutná jedinečne

01. 11. 2016, 14:29

Přidat komentář

Facebook komentáře