Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Maxi ptáček s kapiovou šťávou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
826 kalorií 0.0g cukrů 64.0g tuků 47.0g bílkovin

Příprava

Na lžičce oleje připravíme osolená míchaná vejce. Plát masa naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a 1/3 vajec. Poklademe plátkovou anglickou, 1/4 kapie, 2/3 vejec a fazolkami. Zbytek vajec rozetřeme na anglickou. Maso srolujeme a zpevníme nití.

Na 2 lžících oleje ptáčka orestujeme ze všech stran a podlijeme vodou. Zbytek kapie a česnek nastrouháme na jemno a s bujónem přidáme k masu. Za občasného otáčení a podlévání vodou udusíme do měkka. Ptáčka vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v trošce studené vody a provaříme. Z masa odstraníme nit a nakrájíme na plátky.


Přidat na Pinterest
JanaB

09. 12. 2013, Recept navštíven: 1362x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Do ptáčků ještě dávám ostravskou kolobásu nebo klobásový kabanaos

28. 11. 2014, 08:53

Přidat komentář

Facebook komentáře