Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Maxi ptáček s kapiovou šťávou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 0min , porce

826 kalorií, 0.0g cukrů, 64.0g tuků, 47.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na lžičce oleje připravíme osolená míchaná vejce. Plát masa naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a 1/3 vajec. Poklademe plátkovou anglickou, 1/4 kapie, 2/3 vejec a fazolkami. Zbytek vajec rozetřeme na anglickou. Maso srolujeme a zpevníme nití.

Na 2 lžících oleje ptáčka orestujeme ze všech stran a podlijeme vodou. Zbytek kapie a česnek nastrouháme na jemno a s bujónem přidáme k masu. Za občasného otáčení a podlévání vodou udusíme do měkka. Ptáčka vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v trošce studené vody a provaříme. Z masa odstraníme nit a nakrájíme na plátky.

JanaB

09. 12. 2013, Recept navštíven: 1178x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Maxi ptáček s kapiovou šťávou

Maxi ptáček s kapiovou šťávou

Na lžičce oleje připravíme osolená míchaná vejce. Plát masa naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Po...

Zobrazit všechny podobné recepty k Maxi ptáček s kapiovou šťávou Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Do ptáčků ještě dávám ostravskou kolobásu nebo klobásový kabanaos

28. 11. 2014, 08:53

Přidat komentář

Facebook komentáře