Chybějící obrázek

Mořská štika v hořčicové omáčce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

880 kalorií
0.0g cukrů
35.0g tuků
120.0g bílkovin


Příprava

Očistenú cibuľu a zeleninu pokrájame, dáme do hrnca, zalejeme litrom vody a asi 10 minút varíme. Potom do vriacej vody vložíme očistenú rybu a na miernom ohni varíme asi 30 minút. Rybu vyberieme na tanier. Zeleninu prepasirujeme. Na rozohriatom masle opražíme múku a za stáleho miešania zaleje 2,5 dl rybacieho vývaru, pridáme horčicu, prepasirovanú zeleninu a 10 minút povaríme. Omáčku odložíme z ohňa, uvarenú rybu nakrájame na porcie, položíme na teple taniere, polejeme omáčkou a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Tip k receptu

Podávame s varenými zemiakmi.

přidejte na:
Jozef

19. 07. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutna príprava morskej šťuky

hanka 07. 11. 2016, 21:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
určite vyskúšam tento sposob prípravy

katka16031 07. 09. 2019, 19:58

Přidat komentář