Mořská štika v hořčicové omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
880
kalorií
0.0g
cukrů
35.0g
tuků
120.0g
bílkovin
Příprava
Očistenú cibuľu a zeleninu pokrájame, dáme do hrnca, zalejeme litrom vody a asi 10 minút varíme. Potom do vriacej vody vložíme očistenú rybu a na miernom ohni varíme asi 30 minút. Rybu vyberieme na tanier. Zeleninu prepasirujeme. Na rozohriatom masle opražíme múku a za stáleho miešania zaleje 2,5 dl rybacieho vývaru, pridáme horčicu, prepasirovanú zeleninu a 10 minút povaríme. Omáčku odložíme z ohňa, uvarenú rybu nakrájame na porcie, položíme na teple taniere, polejeme omáčkou a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
Podávame s varenými zemiakmi.
Jozef19. 07. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.