Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mořská štika v hořčicové omáčce

Mořská štika v hořčicové omáčce

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
880 kalorií 0.0g cukrů 35.0g tuků 120.0g bílkovin

Příprava

Očistenú cibuľu a zeleninu pokrájame, dáme do hrnca, zalejeme litrom vody a asi 10 minút varíme. Potom do vriacej vody vložíme očistenú rybu a na miernom ohni varíme asi 30 minút. Rybu vyberieme na tanier. Zeleninu prepasirujeme. Na rozohriatom masle opražíme múku a za stáleho miešania zaleje 2,5 dl rybacieho vývaru, pridáme horčicu, prepasirovanú zeleninu a 10 minút povaríme. Omáčku odložíme z ohňa, uvarenú rybu nakrájame na porcie, položíme na teple taniere, polejeme omáčkou a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Podávame s varenými zemiakmi.


Jozef

19. 07. 2010, Recept navštíven: 2412x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutna príprava morskej šťuky

07. 11. 2016, 21:43

Přidat komentář

Facebook komentáře