Moučník "Opilý František"
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
5088
kalorií
8.0g
cukrů
320.0g
tuků
63.0g
bílkovin
Příprava
Z 20 dkg másla, 25 dkg cukru krupice, 6 žloutků, 6 dkg hladké mouky, 6 dkg polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva, 1,5 lžíce kakaa, naposledy vmícháme opatrně sníh z šesti bílků. Nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech. Upečený moučník potřeme meruňkovou marmeládou. Na ni dáme směs z ořechů, cukru a rumu. Nakonec potřeme čokoládovou polevou.
15. 10. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.