Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mrkvový guláš s hovězím masem

Mrkvový guláš s hovězím masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
150 kalorií 2.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Osolené a okořeněné maso opečeme na zpěněném tuku s cibulkou a s česnekem. Podlijeme vodou, dusíme do poloměkka, pak přidáme mrkev a dodusíme do měkka. Guláš můžeme dodusit v troubě.


Kateřina Růžičková

24. 05. 2013, Recept navštíven: 1039x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

05. 09. 2016, 11:50

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný gulaš s mrkvou

13. 12. 2016, 20:27

Přidat komentář

Facebook komentáře