Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mrkvový guláš s hovězím masem

Mrkvový guláš s hovězím masem
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 0min , porce

150 kalorií, 2.0g cukrů, 0.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Osolené a okořeněné maso opečeme na zpěněném tuku s cibulkou a s česnekem. Podlijeme vodou, dusíme do poloměkka, pak přidáme mrkev a dodusíme do měkka. Guláš můžeme dodusit v troubě.

Kateřina Růžičková

24. 05. 2013, Recept navštíven: 886x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mrkvový guláš na černém pivu

Mrkvový guláš na černém pivu

Na jedné lžičce sádla si do hněda osmahneme maso a dáme do zapékací mísy. Na druhé lžíci sádla osmahneme ci...

Mrkvový guláš s hovězím masem

Mrkvový guláš s hovězím masem

Osolené a okořeněné maso opečeme na zpěněném tuku s cibulkou a s česnekem. Podlijeme vodou, dusíme do polom...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mrkvový guláš s hovězím masem Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

05. 09. 2016, 11:50

Přidat komentář

Facebook komentáře