Mrkvový guláš s hovězím masem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

150 kalorií
2.0g cukrů
0.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Osolené a okořeněné maso opečeme na zpěněném tuku s cibulkou a s česnekem. Podlijeme vodou, dusíme do poloměkka, pak přidáme mrkev a dodusíme do měkka. Guláš můžeme dodusit v troubě.

přidejte na:

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
celkom dobre

05. 09. 2016, 11:50

Chybí obrázek
chutný gulaš s mrkvou

13. 12. 2016, 20:27

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.