Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Nepečená želvička

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 40min
Nutriční hodnoty
3310 kalorií 0.0g cukrů 35.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

500 ml mléka, vanilkový cukr a cukr přivedeme k varu. V 250ml mléka rozmícháme krémový prášek, vylijeme do vroucího mléka, uvaříme hustý pudink. Za občasného míchání necháme vychladnout. Metličkou po částech zašleháme tvaroh. Mísu vysteleme mikrotenem a obložíme kiwi pokrájenými na kroužky. Na kiwi navrstvíme krém. Piškoty potřeme džemem a spojíme po dvou. Dáváme střídavě piškoty a krém tak, abychom spotřebovali veškerý krém. Vrch mísy zabalíme do mikrotenu a necháme do druhého dne odpočívat v chladničce. Druhý den želvičku vyklopíme na podnos, opatrně stáhneme mikroten. Z banánu uděláme nohy a ocas želvy, z jablíček hlavu, z pomeranče klobouk, z třešní oči a z plátku červeného jablíčka rty. Hlavu, klobouk a oči připevníme pomocí špejle.


Přidat na Pinterest
kotátko

30. 05. 2010, Recept navštíven: 5924x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastické

24. 09. 2016, 17:35

Přidat komentář
Angel 666
Ano, tahle želvička je teď populární na celém internetu. Už jsem ji taky před pár dny zkoušela připravit na synkovu oslavu a tak můžu přidat fotku :o).

Angel 666 30. 05. 2010, 23:11

Thumb
dekuji moc za fotka ja bohuzel fotku nemam ale uz sem ji take pekla.Moc se vam povedla :)

irena 31. 05. 2010, 10:32

Facebook komentáře