Obložené vepřové řízky
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1400
kalorií
1.0g
cukrů
86.0g
tuků
150.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme sójovou omáčkou. Chvíli je necháme odležet. Na oleji je prudce opražíme z obou stran a pak je udusíme doměkka. Podle potřeby je podléváme vývarem. Měkké plátky masa přeložíme do zapékací mísy, obložíme je volským okem, žampiony a kukuřicí, zasypeme sýrem, podlijeme výpekem, vývarem a v rozehřáté troubě necháme zapéct.
Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.
16. 03. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.