Chybějící obrázek

Omáčka hečepeč

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

428 kalorií
2.0g cukrů
27.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Perník na vaření nastrouháme, přisypeme do vína, přidáme trochu vody a povaříme. Dále přidáme kostku cukru, špetku skořice, špetku tlučeného hřebíčku, citrónovou šťávu a přilijeme trochu vody a vaříme dohusta. Když je omáčka hustá, vmícháme šípková povidla a krátce povaříme, poté dochutíme solí. Podáváme k pečeni.

přidejte na:
Beruska64

17. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
v podstate celkom dobrá omáčka

hanka 15. 08. 2018, 19:23

Přidat komentář
Roxana
Tedy tohle mi silně připomíná recept mé babičky, dělala to na vánoxce a já ho pochopitelně nemám, kdepak jsem o takové věci měla zájem. Jen ta šípková povidla tam asi nedávala, ta neměla, ale je to totéž, jako marmeláda? Tu jsem tuhle sehnala. Jinak kde se dají koupit?

Roxana 21. 12. 2009, 17:00