Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Omáčka hečepeč

Omáčka hečepeč

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
428 kalorií 2.0g cukrů 27.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Perník na vaření nastrouháme, přisypeme do vína, přidáme trochu vody a povaříme. Dále přidáme kostku cukru, špetku skořice, špetku tlučeného hřebíčku, citrónovou šťávu a přilijeme trochu vody a vaříme dohusta. Když je omáčka hustá, vmícháme šípková povidla a krátce povaříme, poté dochutíme solí. Podáváme k pečeni.


Beruska64

17. 12. 2009, Recept navštíven: 2280x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Roxana
Tedy tohle mi silně připomíná recept mé babičky, dělala to na vánoxce a já ho pochopitelně nemám, kdepak jsem o takové věci měla zájem. Jen ta šípková povidla tam asi nedávala, ta neměla, ale je to totéž, jako marmeláda? Tu jsem tuhle sehnala. Jinak kde se dají koupit?

Roxana 21. 12. 2009, 17:00

Facebook komentáře