Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Omáčka hečepeč

Omáčka hečepeč
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

428 kalorií, 2.0g cukrů, 27.0g tuků, 12.0g bílkovin

Příprava

Perník na vaření nastrouháme, přisypeme do vína, přidáme trochu vody a povaříme. Dále přidáme kostku cukru, špetku skořice, špetku tlučeného hřebíčku, citrónovou šťávu a přilijeme trochu vody a vaříme dohusta. Když je omáčka hustá, vmícháme šípková povidla a krátce povaříme, poté dochutíme solí. Podáváme k pečeni.

Beruska64

17. 12. 2009, Recept navštíven: 2123x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Omáčka hečepeč

Omáčka hečepeč

Perník na vaření nastrouháme, přisypeme do vína, přidáme trochu vody a povaříme. Dále přidáme kostku cukru,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Omáčka hečepeč Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Roxana
Tedy tohle mi silně připomíná recept mé babičky, dělala to na vánoxce a já ho pochopitelně nemám, kdepak jsem o takové věci měla zájem. Jen ta šípková povidla tam asi nedávala, ta neměla, ale je to totéž, jako marmeláda? Tu jsem tuhle sehnala. Jinak kde se dají koupit?

Roxana 21. 12. 2009, 17:00

Facebook komentáře