Ostravská vepřová pečeně
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
767192
kalorií
1.0g
cukrů
147.0g
tuků
90.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Maso protkneme špalíčky bůčku a slaninou, opepříme a osolíme. Maso vložíme na orestovanou cibuli a osmahneme ze všech stran. Podlijeme 2 skleničkami vody a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zaprášíme moukou a povaříme asi 10 minut. Poté přecedíme a přelijeme šťávou maso, které si nakrájíme na plátky.
Beruska6414. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.