Chybějící obrázek

Ostravská vepřová pečeně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

767192 kalorií
1.0g cukrů
147.0g tuků
90.0g bílkovin


Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Maso protkneme špalíčky bůčku a slaninou, opepříme a osolíme. Maso vložíme na orestovanou cibuli a osmahneme ze všech stran. Podlijeme 2 skleničkami vody a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zaprášíme moukou a povaříme asi 10 minut. Poté přecedíme a přelijeme šťávou maso, které si nakrájíme na plátky.

přidejte na:
Beruska64

14. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept celkom zladený
katka16031 28. 11. 2016, 20:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre jedlo
hanka 25. 02. 2019, 22:14