Ostravská vepřová pečeně

Ostravská vepřová pečeně

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

767192 kalorií
1.0g cukrů
147.0g tuků
90.0g bílkovin


Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Maso protkneme špalíčky bůčku a slaninou, opepříme a osolíme. Maso vložíme na orestovanou cibuli a osmahneme ze všech stran. Podlijeme 2 skleničkami vody a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zaprášíme moukou a povaříme asi 10 minut. Poté přecedíme a přelijeme šťávou maso, které si nakrájíme na plátky.

přidejte na:
Beruska64

14. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
recept celkom zladený

28. 11. 2016, 19:49

hanka
dobre jedlo

25. 02. 2019, 21:14

Přidat komentář
myslím že 100 kg sádla bude asi moc já bych dal 100gr .

mirda 07. 02. 2012, 12:00

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.