Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ostravská vepřová pečeně

Ostravská vepřová pečeně
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 1h 15min
Celkový čas: 1h 40min , porce

767192 kalorií, 1.0g cukrů, 147.0g tuků, 90.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Maso protkneme špalíčky bůčku a slaninou, opepříme a osolíme. Maso vložíme na orestovanou cibuli a osmahneme ze všech stran. Podlijeme 2 skleničkami vody a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zaprášíme moukou a povaříme asi 10 minut. Poté přecedíme a přelijeme šťávou maso, které si nakrájíme na plátky.

Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 1384x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ostravská vepřová pečeně

Ostravská vepřová pečeně

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Maso protkneme špa...

Ostravská vepřová jehla

Ostravská vepřová jehla

Vepřové maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme olej, cibuli oloupeme, očistíme a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ostravská vepřová pečeně Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept celkom zladený

28. 11. 2016, 19:49

Přidat komentář
Thumb
myslím že 100 kg sádla bude asi moc já bych dal 100gr .

mirda 07. 02. 2012, 12:00

Facebook komentáře