Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ostravská vepřová pečeně

Ostravská vepřová pečeně

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 40min
Nutriční hodnoty
767192 kalorií 1.0g cukrů 147.0g tuků 90.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Maso protkneme špalíčky bůčku a slaninou, opepříme a osolíme. Maso vložíme na orestovanou cibuli a osmahneme ze všech stran. Podlijeme 2 skleničkami vody a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zaprášíme moukou a povaříme asi 10 minut. Poté přecedíme a přelijeme šťávou maso, které si nakrájíme na plátky.


Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 1567x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept celkom zladený

28. 11. 2016, 19:49

Přidat komentář
Thumb
myslím že 100 kg sádla bude asi moc já bych dal 100gr .

mirda 07. 02. 2012, 12:00

Facebook komentáře