Ostravský mletý řízek
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
30min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
548
kalorií
1.0g
cukrů
2.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a necháme v lednici přes noc odležet. Poté maso umeleme, přidáme nastrouhaný sýr, 2 vejce, nasekanou petrželku, muškátový květ a vše důkladně promícháme. Rukou tvoříme placky, které obalíme v hladké mouce, vejci, strouhance a na rozpáleném olivovém oleji smažíme dozlatova.
Beruska6426. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 13. 03. 2014, 11:37
© 2024, Railsformers s.r.o.