Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Panenka v těstě s ořechy

Panenka v těstě s ořechy
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 25min , porce

3072 kalorií, 7.0g cukrů, 180.0g tuků, 199.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou panenku osolíme, posypeme jednou lžičkou provensálského koření, pokapeme citrónovou šťávou, olejem a necháme odležet. Poté vepřovou panenku opečeme ze všech stran na pánvi na oleji. Připravíme si směs z nasucho opečené strouhanky, mletých lískových oříšků, petrželové natě, provensálského koření a špetky soli. Listové těsto rozválíme na obdélník, potřeme bílkem, posypeme sypkou směsí, položíme na ni předpečenou vepřovou panenku a zabalíme ji do těsta. Potřeme bílkem a pečeme cca 30 minut v troubě, při 180 °C. Podáváme s brambory.

Beruska64

07. 12. 2009, Recept navštíven: 2251x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Panenka v těstě s ořechy

Panenka v těstě s ořechy

Vepřovou panenku osolíme, posypeme jednou lžičkou provensálského koření, pokapeme citrónovou šťávou, olejem...

Zobrazit všechny podobné recepty k Panenka v těstě s ořechy Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tak tato úprava se hodí i na zvláštní příležitosti. Já servírovala s opečeným bramborem a zeleninkou (čerstvou).

25. 12. 2012, 17:19

Přidat komentář

Facebook komentáře