Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pařížské řezy s jablky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
3758 kalorií 1.0g cukrů 229.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Cukr krupici, 130g Hery a 3 celé vejce utřeme do pěny. Poté do směsi zašleháme mléko, mouku, 2 lžíce kakaa, citronovou šťávu, vanilkový cukr a kypřící prášek do pečiva. Do vymazaného a vysypaného plechu tuto smeš nalijeme a pečeme ve středně vyhřáté troubě přibližně 40 minut. Těsto ale zkusíme špejlí a pokud po zapíchnutí do těsta zůstává suchá, těsto je upečeno. Vyjmeme tedy z trouby a necháme vychladnout. Mezitím si oloupeme a očistíme jablka od jadřinců a nastrouháme je na jemném struhadle. V míse nad parou si utřeme zbylé vejce, zbylé máslo, zbylé kakao a cukr moučku. Smícháme s jablky a natřeme na ještě teplou (ale ne horkou) buchtu.
Podáváme nakrájené vychladlé na malé kostičky.

Bulb Tip k receptu

Vidličkou můžeme na polevě vytvořit různé ozdobné tvary.


Přidat na Pinterest
Sonia005

04. 08. 2011, Recept navštíven: 3093x


Přidat recenzi
Sonia005
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Koláč byl moc dobrý, jen poleva se mi asi nějak nepovedla. Celé to bylo jakési hrudkované. Ale chuťově moc dobré.
Přidané ingredience: dle receptu

04. 01. 2013, 10:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný koláčik

20. 05. 2016, 09:35

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuci koláč

23. 12. 2016, 20:54

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rezy s jablkami su vyborné

31. 05. 2017, 20:15

Přidat komentář

Facebook komentáře