Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pařížské řezy s jablky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

3758 kalorií, 1.0g cukrů, 229.0g tuků, 61.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cukr krupici, 130g Hery a 3 celé vejce utřeme do pěny. Poté do směsi zašleháme mléko, mouku, 2 lžíce kakaa, citronovou šťávu, vanilkový cukr a kypřící prášek do pečiva. Do vymazaného a vysypaného plechu tuto smeš nalijeme a pečeme ve středně vyhřáté troubě přibližně 40 minut. Těsto ale zkusíme špejlí a pokud po zapíchnutí do těsta zůstává suchá, těsto je upečeno. Vyjmeme tedy z trouby a necháme vychladnout. Mezitím si oloupeme a očistíme jablka od jadřinců a nastrouháme je na jemném struhadle. V míse nad parou si utřeme zbylé vejce, zbylé máslo, zbylé kakao a cukr moučku. Smícháme s jablky a natřeme na ještě teplou (ale ne horkou) buchtu.
Podáváme nakrájené vychladlé na malé kostičky.

Bulb Tip k receptu

Vidličkou můžeme na polevě vytvořit různé ozdobné tvary.

Sonia005

04. 08. 2011, Recept navštíven: 2811x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pařížské řezy s jablky

Pařížské řezy s jablky

Cukr krupici, 130g Hery a 3 celé vejce utřeme do pěny. Poté do směsi zašleháme mléko, mouku, 2 lžíce kakaa,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pařížské řezy s jablky Link-arrow

Přidat recenzi
Sonia005
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Koláč byl moc dobrý, jen poleva se mi asi nějak nepovedla. Celé to bylo jakési hrudkované. Ale chuťově moc dobré.
Přidané ingredience: dle receptu

04. 01. 2013, 10:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný koláčik

20. 05. 2016, 09:35

Přidat komentář

Facebook komentáře