Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečená krkovička na cibuli, slanině a černém pivu

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 40min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Troubu předehřejeme na 200°C. Do uzavíratelné zapékací mísy dáme na dno plátky slaniny, na ni osolené a opepřené plátky krkovice, které pokmínujeme a na to ještě na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. To pokryjeme opět slaninou, krkovičkou, pokmínujeme a vyložíme zase cibulí a česnekem. nahoru to ukončíme slaninou a zalijeme pivem. Dáme zakryté péci. Na konci pečení ještě přihodíme do šťávy šalotky, které se dají přikusovat k masu a pečeme odkryté, ať je slaninka křupavá. Jako přílohu jsem udělala domácí bramborové krokety.

Bulb Tip k receptu

Bramborové krokety si uděláte tak, že z bramborového těsta (já jsem měla v prášku), uděláte těsto, do kterého nakrájíte pažitku a kadeřavou petržel. Vymodelujete malé kuličky a fritujete.


Přidat na Pinterest
Vera

23. 05. 2011, Recept navštíven: 13281x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Může to být mňam,skusím,

Dráža 18. 05. 2012, 20:38

Facebook komentáře