Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečená krkovička na cibuli, slanině a černém pivu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 40min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Troubu předehřejeme na 200°C. Do uzavíratelné zapékací mísy dáme na dno plátky slaniny, na ni osolené a opepřené plátky krkovice, které pokmínujeme a na to ještě na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. To pokryjeme opět slaninou, krkovičkou, pokmínujeme a vyložíme zase cibulí a česnekem. nahoru to ukončíme slaninou a zalijeme pivem. Dáme zakryté péci. Na konci pečení ještě přihodíme do šťávy šalotky, které se dají přikusovat k masu a pečeme odkryté, ať je slaninka křupavá. Jako přílohu jsem udělala domácí bramborové krokety.

Bulb Tip k receptu

Bramborové krokety si uděláte tak, že z bramborového těsta (já jsem měla v prášku), uděláte těsto, do kterého nakrájíte pažitku a kadeřavou petržel. Vymodelujete malé kuličky a fritujete.

Vera

23. 05. 2011, Recept navštíven: 12439x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečená krkovička na cibuli, slanině a černém pivu

Pečená krkovička na cibuli, slanině a černém pivu

Troubu předehřejeme na 200°C. Do uzavíratelné zapékací mísy dáme na dno plátky slaniny, na ni osolené a ope...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečená krkovička na cibuli, slanině a černém pivu Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Může to být mňam,skusím,

Dráža 18. 05. 2012, 20:38

Facebook komentáře