Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečené fazole

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1728 kalorií 24.0g cukrů 29.0g tuků 105.0g bílkovin

Příprava

Fazole namočíme přes noc do vody. Poté vaříme 50 minut doměkka.
Na olivovém oleji opečeme najemno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme rajčatový protlak a pár minut vaříme na mírném plameni.
Poté přidáme ostatní ingredience (rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky), kromě fazolí. Ty přidáme až po 3 minutách vaření.
Vše přeneseme do zapékací mísy a pečeme 20 minut na 180 °C nepřiklopené.
Do trochu zchlazené směsi přidáme petrželku a zamícháme.
Podáváme pokapané olejem.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat teplé i při pokojové teplotě.


Přidat na Pinterest
sonizna

04. 02. 2016, Recept navštíven: 978x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

06. 02. 2016, 18:45

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne jedlo

04. 04. 2016, 10:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá fazula

05. 09. 2016, 16:12

Přidat komentář

Facebook komentáře