Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Velké fazole pečené na plechu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
3h 20min 3h 40min
Nutriční hodnoty
1724 kalorií 0.0g cukrů 10.0g tuků 124.0g bílkovin

Příprava

Rajčata a cibule nakrájejte na větší kusy a společně s fazolemi je umístěte na plech s vyššími stěnami a vše promíchejte. Petrželovou nať nakrájejte nadrobno a přilijte olivový olej. Opepřete, osolte, přidejte protlak. Hmotu pořádně promíchejte rukama, aby se olej a koření rovnoměrně dostalo všude. Plech dejte do předehřáté trouby a dobře propečte, cca 2-3 hodiny, dokud nezačne vršek černat. Pak plech vytáhněte, opět promíchejte a toto cca každých 5 - 10 minut opakujte přibližně 3 - 4 krát.

Bulb Tip k receptu

Zatepla je toto jídlo dobré jako příloha a zastudena jako salát. Na chladném místě vydrží více dnů.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

09. 05. 2013, Recept navštíven: 2428x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fazula na dva sposoby, velmi dobre

15. 01. 2016, 11:15

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre

20. 01. 2016, 10:53

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné fazule

28. 01. 2016, 15:12

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný

23. 10. 2016, 20:15

Přidat komentář

Facebook komentáře