Velké fazole pečené na plechu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
3h 20min
Celkový čas
3h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
1724
kalorií
0.0g
cukrů
10.0g
tuků
124.0g
bílkovin
Příprava
Rajčata a cibule nakrájejte na větší kusy a společně s fazolemi je umístěte na plech s vyššími stěnami a vše promíchejte. Petrželovou nať nakrájejte nadrobno a přilijte olivový olej. Opepřete, osolte, přidejte protlak. Hmotu pořádně promíchejte rukama, aby se olej a koření rovnoměrně dostalo všude.
Plech dejte do předehřáté trouby a dobře propečte, cca 2-3 hodiny, dokud nezačne vršek černat. Pak plech vytáhněte, opět promíchejte a toto cca každých 5 - 10 minut opakujte přibližně 3 - 4 krát.
Tip k receptu
Zatepla je toto jídlo dobré jako příloha a zastudena jako salát. Na chladném místě vydrží více dnů.
Šéfredaktor09. 05. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.