Penne Arabiata (Arrabiatta)

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
20min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1848 kalorií
15.0g cukrů
5.0g tuků
63.0g bílkovin


Příprava

Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem dle návodu. Na rozpálený olej vložíme česnek nasekaný najemno, orestujeme, přidáme na osminky nakrájená rajčata, pórek a feferonky. Vše zalijeme rajským protlakem, ochutíme solí, pepřem a bazalkou. Chvíli povaříme, než se protlak mírně vydusí. Omáčkou přelíváme uvařené těstoviny.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

14. 04. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
To není arabské jídlo. To je typické italské jídlo a název je proto, protoze se jedná o ostré (pikantní) jídlo. Arrabiata souvisí se slovem rabbia, coz je (preklad slovník) zloba, hněv, zuřivost, amok, záchvat vzteku, vzteklina atd.

Rauf 12. 01. 2013, 17:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre penne chutné

hanka 13. 07. 2017, 20:45

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to velmi dobrý recept na penne

katka16031 27. 01. 2018, 20:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý

dušanka 10. 05. 2019, 11:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo super dobre

majka 02. 06. 2019, 19:33

Přidat komentář
Ajaja
Ano, ano, "nudle" můžu jakkoliv.

Ajaja 30. 12. 2009, 17:39