Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Penne Arabiata (Arrabiatta)

Penne Arabiata (Arrabiatta)

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
1848 kalorií 15.0g cukrů 5.0g tuků 63.0g bílkovin

Příprava

Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem dle návodu. Na rozpálený olej vložíme česnek nasekaný najemno, orestujeme, přidáme na osminky nakrájená rajčata, pórek a feferonky. Vše zalijeme rajským protlakem, ochutíme solí, pepřem a bazalkou. Chvíli povaříme, než se protlak mírně vydusí. Omáčkou přelíváme uvařené těstoviny.


Zuzana Mellenová

14. 04. 2009, Recept navštíven: 18599x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
To není arabské jídlo. To je typické italské jídlo a název je proto, protoze se jedná o ostré (pikantní) jídlo. Arrabiata souvisí se slovem rabbia, coz je (preklad slovník) zloba, hněv, zuřivost, amok, záchvat vzteku, vzteklina atd.

Rauf 12. 01. 2013, 17:31

Přidat komentář
Ajaja
Ano, ano, "nudle" můžu jakkoliv.

Ajaja 30. 12. 2009, 17:39

Facebook komentáře