Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Penne Arabiata (Arrabiatta)

Penne Arabiata (Arrabiatta)
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 25min , porce

1848 kalorií, 15.0g cukrů, 5.0g tuků, 63.0g bílkovin

Příprava

Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem dle návodu. Na rozpálený olej vložíme česnek nasekaný najemno, orestujeme, přidáme na osminky nakrájená rajčata, pórek a feferonky. Vše zalijeme rajským protlakem, ochutíme solí, pepřem a bazalkou. Chvíli povaříme, než se protlak mírně vydusí. Omáčkou přelíváme uvařené těstoviny.

Zuzana Mellenová

14. 04. 2009, Recept navštíven: 18009x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Penne Arabiata (Arrabiatta)

Penne Arabiata (Arrabiatta)

Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem dle návodu. Na rozpálený olej vložíme česnek nasekaný najemno, orestuje...

Zobrazit všechny podobné recepty k Penne Arabiata (Arrabiatta) Link-arrow

Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
To není arabské jídlo. To je typické italské jídlo a název je proto, protoze se jedná o ostré (pikantní) jídlo. Arrabiata souvisí se slovem rabbia, coz je (preklad slovník) zloba, hněv, zuřivost, amok, záchvat vzteku, vzteklina atd.

Rauf 12. 01. 2013, 17:31

Přidat komentář
Ajaja
Ano, ano, "nudle" můžu jakkoliv.

Ajaja 30. 12. 2009, 17:39

Facebook komentáře