Penne s kuřecím masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
25min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2600 kalorií
12.0g cukrů
51.0g tuků
212.0g bílkovin


Příprava

Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě.
Maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Na rozpáleném oleji orestujeme česnek nakrájený na plátky, vložíme maso, osolíme, opepříme a chvíli restujeme. Dokořeníme gyros kořením, zakápneme sójovou omáčkou a přidáme pórek nakrájený na kolečka a papriku na kostičky. Smažíme ještě cca 10 minut, dokud není maso hotové.
Na každý talíř položíme list salátu, na něj porci penne, zasypeme kuřecí směsí a na tu navršíme nastrouhaný parmazán.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

24. 05. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutný recept

palino 09. 05. 2016, 10:40

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rýchlo urobené a velmi chutné penne

majka 13. 09. 2017, 19:32

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Luxus

Filip Vaňkát 19. 11. 2017, 17:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
penne chuťovo skvele

katka16031 10. 12. 2018, 11:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo super

hanka 11. 09. 2019, 13:45

Přidat komentář
Chybějící obrázek
penne vyborné

katka16031 16. 08. 2016, 19:09

Chybějící obrázek
Je to strašně jednoduché, rychlé a moc dobré. Chválím tento recept a dávám do oblíbených

Petr Kunc 25. 06. 2017, 16:51