Penne s kuřecím masem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
2600
kalorií
12.0g
cukrů
51.0g
tuků
212.0g
bílkovin
Příprava
Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě.
Maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Na rozpáleném oleji orestujeme česnek nakrájený na plátky, vložíme maso, osolíme, opepříme a chvíli restujeme. Dokořeníme gyros kořením, zakápneme sójovou omáčkou a přidáme pórek nakrájený na kolečka a papriku na kostičky. Smažíme ještě cca 10 minut, dokud není maso hotové.
Na každý talíř položíme list salátu, na něj porci penne, zasypeme kuřecí směsí a na tu navršíme nastrouhaný parmazán.
24. 05. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.