Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pestrý salát

Pestrý salát
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

96 kalorií, 0.0g cukrů, 10.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Všechny druhy zeleniny očistíme, omyjeme a podle potřeby oloupeme. Pak ji nakrájíme na nudličky, smícháme s ostatními přísadami a nakonec zalijeme smetanou. Ozdobíme ředkvičkami a ledovým salátem.

Bulb Tip k receptu

S čerstvým chlebem je to chutná večeře. Lze ji ještě doplnit natvrdo uvařenými vejci.

kaccka

18. 11. 2009, Recept navštíven: 1466x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pestrý salát

Pestrý salát

Všechny druhy zeleniny očistíme, omyjeme a podle potřeby oloupeme. Pak ji nakrájíme na nudličky, smícháme s...

Pestrý salát Harlekýn

Pestrý salát Harlekýn

Ryží pořádně opláchneme a uvaříme v osolené vodě s kouskem másla. Uvařenou rýži slijeme, propláchneme a po ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pestrý salát Link-arrow
Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...

Thumb.1210

Vícezrnný domácí chléb

Nejprve si připravíme kvásek: do půl decilitru teplé vody rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem a necháme v te...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre zvolene suroviny v šalate

02. 12. 2016, 20:57

Přidat komentář

Facebook komentáře