Chybějící obrázek

Pikantní čočka s rýží

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

8340 kalorií
9.0g cukrů
3.0g tuků
381.0g bílkovin


Příprava

Čočku přebereme, propláchneme ji a pak ji nasypeme do hrnce se studenou vodou. Pomalu ji uvaříme doměkka a potom scedíme. Rýži propláchneme, uvaříme v osolené vodě a rovněž scedíme.
Cibulku nasekáme nadrobno a krátce ji orestujeme na rozpáleném oleji. přidáme nakrájené okurky, kečup, cukr, kar a opět krátce opečeme. Do tohoto základu nasypeme čočku i rýži, promícháme a dochutíme vegetou, solí a pepřem. Čočku s rýží můžeme podávat jako samostatné teplé nebo studené jídlo. Skvělě také chutná s opečenou klobásou

přidejte na:
Jiřulka

08. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborný chutný recept
palino 03. 03. 2017, 11:44
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutná šošovica
majka 11. 09. 2017, 20:50
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zajímavý recept, ráda vyzkouším, děkuji za inspiraci, přidala bych i trochu saturejky, proti nadýmání
Přidané ingredience: saturejka
planeta 30. 04. 2019, 08:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
šošovic s ryžou chutná
hanka 11. 07. 2019, 18:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo dobré
Svetlana 25. 10. 2019, 15:08