Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní utopenci

Obtížnost Čas přípravy
3dní 1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 3dní 1h 10min
Nutriční hodnoty
120 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Špekáčky oloupeme, rozkrojíme a propícháme vidličkou nebo jehlou na ražniči. Papriky nakrájíme na proužky a cibuli na kolečka. Dáme vařit nálev z octa, vody, koření a feferonek a po 8 minutách přidáme proužky papriky. Uvedeme opět do varu a po 2 minutách přidáme nakrájenou cibuli a povaříme přibližně 2 minuty. Nálev vychladíme. Špekáčky plníme do lahve a zaléváme nálevem. Lahev uzavřeme a vložíme na 2 až 3 dny do chladničky.


Přidat na Pinterest
labe

19. 09. 2009, Recept navštíven: 3825x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na utopencov

06. 11. 2016, 19:17

Přidat komentář
Tatiana
my to nechavame vzdy odlezet tak tri tydny. 2-3 dny se mi zdaji malo.

Tatiana 06. 10. 2009, 20:46

labe
Ano,za 2 dny se dají jíst,ale taky je po odzkoušení,nechávám v ledničce a odebírám jen to,co sním.U nás ale dlouho nevydrží!

labe 16. 10. 2009, 17:41

capova.kveta
Hm, u nás také dlouho nevydrží

capova.kveta 26. 10. 2009, 11:57

Patricie9
Já je mohu baštit už druhý den :-)

Patricie9 27. 10. 2009, 22:39

Facebook komentáře