Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pivní polévka s čedarem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
2008 kalorií 1.0g cukrů 162.0g tuků 95.0g bílkovin

Příprava

Nejprve opečte na středním plameni cibuli, jakmile zesklovatí přidejte česnek a tymián a nechejte rozvonět. Zapraště moukou a vzniklou cibulovou jíšku asi 3 minuty restujte za stálého míchání. Přidejte zbylé koření - papriku, kájenský pepř a hořčici a znovu asi minutu restujte. Zalijte pivem, nechte provařit a přidejte smetanu, mléko, znovu přiveďte k varu a nechte za občasného míchání vařit na mírném plameni asi 25 minut. Nakonec propasírujte nebo rozmixujte tyčovým mixérem, rozmíchejte čedar. Dle potřeby dosolte a ozdobte krutony.


Přidat na Pinterest
Bára Uhýrková Černá

19. 02. 2019, Recept navštíven: 275x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star Restaurant_star
také ji udělám, děkuji za recept

26. 02. 2019, 11:44

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavá polievka

01. 03. 2019, 11:06

Přidat komentář

Facebook komentáře