Pivní polévka s čedarem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
2008
kalorií
1.0g
cukrů
162.0g
tuků
95.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve opečte na středním plameni cibuli, jakmile zesklovatí přidejte česnek a tymián a nechejte rozvonět. Zaprašte moukou a vzniklou cibulovou jíšku asi 3 minuty restujte za stálého míchání. Přidejte zbylé koření - papriku, pepř a hořčici a znovu asi minutu restujte. Zalijte pivem, nechte provařit a přidejte smetanu, mléko, znovu přiveďte k varu a nechte za občasného míchání vařit na mírném plameni asi 25 minut.
Nakonec propasírujte nebo rozmixujte tyčovým mixérem, rozmíchejte čedar. Dle potřeby dosolte a ozdobte krutony.
Bára Uhýrková Černá19. 02. 2019
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.