Plněné pstruzí smotky
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
55min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
496
kalorií
0.0g
cukrů
14.0g
tuků
24.0g
bílkovin
Příprava
Rýži dáme do osolené vroucí vody, vaříme 15 minut a scedíme. Mezitím u ryb odstraníme hlavy, ocasy a podélně je rozkrojíme na plátky. Poté je omyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a osolíme. Na oleji osmažíme nakrájený pórek, krevety, nakrájené houby a piniové ořechy do měkka. Osolíme a opepříme dle chuti. Přimícháme uvařenou a scezenou rýži. Takto připravenou směs rozdělíme na plátky ryb, smotáme a ovážeme nití. Dáme do zapékací mísy, podlijeme vínem a pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Při podávání ozdobíme plátky citrónů.
Milena18. 06. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.