Plněné pstruzí smotky

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
55min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

496 kalorií
0.0g cukrů
14.0g tuků
24.0g bílkovin


Příprava

Rýži dáme do osolené vroucí vody, vaříme 15 minut a scedíme. Mezitím u ryb odstraníme hlavy, ocasy a podélně je rozkrojíme na plátky. Poté je omyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a osolíme. Na oleji osmažíme nakrájený pórek, krevety, nakrájené houby a piniové ořechy do měkka. Osolíme a opepříme dle chuti. Přimícháme uvařenou a scezenou rýži. Takto připravenou směs rozdělíme na plátky ryb, smotáme a ovážeme nití. Dáme do zapékací mísy, podlijeme vínem a pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Při podávání ozdobíme plátky citrónů.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutné plnené pstruhy

26. 01. 2017, 19:57

Chybí obrázek
dobrý recept

10. 08. 2018, 20:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.