Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plněné pstruzí smotky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 25min
Nutriční hodnoty
496 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Rýži dáme do osolené vroucí vody, vaříme 15 minut a scedíme. Mezitím u ryb odstraníme hlavy, ocasy a podélně je rozkrojíme na plátky. Poté je omyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a osolíme. Na oleji osmažíme nakrájený pórek, krevety, nakrájené houby a piniové ořechy do měkka. Osolíme a opepříme dle chuti. Přimícháme uvařenou a scezenou rýži. Takto připravenou směs rozdělíme na plátky ryb, smotáme a ovážeme nití. Dáme do zapékací mísy, podlijeme vínem a pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Při podávání ozdobíme plátky citrónů.


Přidat na Pinterest
Milena

18. 06. 2009, Recept navštíven: 1656x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné plnené pstruhy

26. 01. 2017, 19:57

Přidat komentář

Facebook komentáře