Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Plněný celer se žampióny

Plněný celer se žampióny

Obtížnost Čas přípravy
50min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 50min
Nutriční hodnoty
1000 kalorií 0.0g cukrů 97.0g tuků 27.0g bílkovin

Příprava

Celer okrájíme, omyjeme a vložíme do studené osolené vody s citrónovou šťávou. Povaříme zhruba 20 minut. Celer pak vyjmeme a necháme vychladnout. Zatím na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájenou slaninu a na tenké plátky pokrájené žampióny. Krátce vše podusíme a podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Poloviny uvařeného celeru lžičkou vydlabeme a pokrájené středy společně s vejcem přimícháme do směsi. Tou pak plníme bulvy. Vložíme je do pekáčku, podlijeme vínem a zapékáme ještě asi 20 minut. Nakonec posypeme čerstvou petrželkou


Jiřulka

02. 01. 2010, Recept navštíven: 1537x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

04. 10. 2016, 19:28

Přidat komentář

Facebook komentáře