Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plzeňský karšouch

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

2280 kalorií, 1.0g cukrů, 168.0g tuků, 132.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Dáme je do mísy a přidáme zbylé ingredience, koření podle chuti. Podle potřeby přidáme do hmoty vejce. Z masa vypracujeme vláčné těsto. Z masové hmoty tvoříme mokrýma rukama malé placičky, které smažíme v oleji. Podle chuti můžeme plzeňský karšouch obalit v trojobalu. Plzeňský karšouch podáváme se zeleninovým nebo zelným salátem.

Romana Jakoubková

20. 09. 2009, Recept navštíven: 3902x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Plzeňský karšouch

Plzeňský karšouch

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Dáme je do mísy a přidáme zbylé ingredience, koření podle c...

Zobrazit všechny podobné recepty k Plzeňský karšouch Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Vera
Recept jsem zkusila, jen trochu obměnila. Masa bych tam dala klidně více a myslím, že nic nezkazíte tím, když do těsta dáte jemně nakrájenou pikantní klobásku. Já jsem karšoušky pekla v troubě, protože moc nemusim mastna jidla. Polovinu jsem obalila ve strouhance a do druhé poloviny přidala ještě trochu mouky. Jo a nepoužila jsem mléko a taky se nic nestalo :-) Pekla jsem to pri 200°C cca 30 minutek. Přikládám fotky toho svého výtvoru :-)

Vera 28. 09. 2009, 14:18

Thumb
dyt to vypada jako bramboraky a jestli to nekdo pekl v troube, tak to musi byt drsne suche...

Robert 01. 10. 2009, 13:32

Tatiana
pokud se tomu da jen mirna teplota a pece se to kratce, tak ne, ale pokud to tam nekdo necha vysusit, tak urcite...

Tatiana 06. 10. 2009, 20:45

Facebook komentáře