Plzeňský karšouch

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

2280 kalorií
1.0g cukrů
168.0g tuků
132.0g bílkovin


Příprava

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Dáme je do mísy a přidáme zbylé ingredience, koření podle chuti. Podle potřeby přidáme do hmoty vejce. Z masa vypracujeme vláčné těsto. Z masové hmoty tvoříme mokrýma rukama malé placičky, které smažíme v oleji. Podle chuti můžeme plzeňský karšouch obalit v trojobalu. Plzeňský karšouch podáváme se zeleninovým nebo zelným salátem.

přidejte na:
Romana Jakoubková

20. 09. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept sa mi vemi páči, je to chutné

katka16031 01. 10. 2017, 18:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chystám sa vyskúšať

dušanka 01. 03. 2018, 21:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutné

palino 03. 12. 2018, 11:37

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Recept jsem zkusila, jen trochu obměnila. Masa bych tam dala klidně více a myslím, že nic nezkazíte tím, když do těsta dáte jemně nakrájenou pikantní klobásku. Já jsem karšoušky pekla v troubě, protože moc nemusim mastna jidla. Polovinu jsem obalila ve strouhance a do druhé poloviny přidala ještě trochu mouky. Jo a nepoužila jsem mléko a taky se nic nestalo :-) Pekla jsem to pri 200°C cca 30 minutek. Přikládám fotky toho svého výtvoru :-)

Vera 28. 09. 2009, 14:18

Chybějící obrázek
dyt to vypada jako bramboraky a jestli to nekdo pekl v troube, tak to musi byt drsne suche...

Robert 01. 10. 2009, 13:32

Chybějící obrázek
pokud se tomu da jen mirna teplota a pece se to kratce, tak ne, ale pokud to tam nekdo necha vysusit, tak urcite...

Tatiana 06. 10. 2009, 20:45