Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plzeňský karšouch

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
2280 kalorií 1.0g cukrů 168.0g tuků 132.0g bílkovin

Příprava

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Dáme je do mísy a přidáme zbylé ingredience, koření podle chuti. Podle potřeby přidáme do hmoty vejce. Z masa vypracujeme vláčné těsto. Z masové hmoty tvoříme mokrýma rukama malé placičky, které smažíme v oleji. Podle chuti můžeme plzeňský karšouch obalit v trojobalu. Plzeňský karšouch podáváme se zeleninovým nebo zelným salátem.


Přidat na Pinterest
Romana Jakoubková

20. 09. 2009, Recept navštíven: 4143x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vera
Recept jsem zkusila, jen trochu obměnila. Masa bych tam dala klidně více a myslím, že nic nezkazíte tím, když do těsta dáte jemně nakrájenou pikantní klobásku. Já jsem karšoušky pekla v troubě, protože moc nemusim mastna jidla. Polovinu jsem obalila ve strouhance a do druhé poloviny přidala ještě trochu mouky. Jo a nepoužila jsem mléko a taky se nic nestalo :-) Pekla jsem to pri 200°C cca 30 minutek. Přikládám fotky toho svého výtvoru :-)

Vera 28. 09. 2009, 14:18

Thumb
dyt to vypada jako bramboraky a jestli to nekdo pekl v troube, tak to musi byt drsne suche...

Robert 01. 10. 2009, 13:32

Tatiana
pokud se tomu da jen mirna teplota a pece se to kratce, tak ne, ale pokud to tam nekdo necha vysusit, tak urcite...

Tatiana 06. 10. 2009, 20:45

Facebook komentáře