Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Podzimní pekáček s vepřovým masem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

152 kalorií, 0.0g cukrů, 17.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Brambory, dýni a všechnu zeleninu oloupáme a nakrájíme na menší špalíky. Vše v míse smícháme, zakapeme olejem, osolíme, opepříme a přidáme trochu tymiánu a rozmarýnu.
Zeleninovou směs dáme do pekáčku a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C.
Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a na pánvi v rozehřátém oleji osmahneme.
Plátky slaniny nakrájíme na nudličky.
Asi po 20 minutách pekáček vyndáme z trouby, na zeleninu rozložíme osmahnuté kotlety a vše posypeme nudličkami anglické slaniny. (Slaniny stačí opravdu jen maličko, slouží jen k dochucení jídla.)
Pekáč vrátíme do trouby a pečeme ještě asi 20-30 minut doměkka.

Angel 666

14. 10. 2010, Recept navštíven: 2856x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Podzimní pekáček s vepřovým masem

Podzimní pekáček s vepřovým masem

Brambory, dýni a všechnu zeleninu oloupáme a nakrájíme na menší špalíky. Vše v míse smícháme, zakapeme olej...

Podzimní pečeně s rozmarýnem

Podzimní pečeně s rozmarýnem

Pečeni osolíme a opepříme. Opečeme ji zprudka ze všech stran na pánvi, aby se maso zatáhlo. Necháme vychlad...

Zobrazit všechny podobné recepty k Podzimní pekáček s vepřovým masem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře