Podzimní pekáček s vepřovým masem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
60
kalorií
0.0g
cukrů
6.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Brambory, dýni a všechnu zeleninu oloupeme a nakrájíme na menší špalíky. Vše v míse smícháme, zakapeme olejem, osolíme, opepříme a přidáme trochu tymiánu a rozmarýnu. Zeleninovou směs dáme do pekáčku a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C.
Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a na pánvi v rozehřátém oleji osmahneme. Plátky slaniny nakrájíme na nudličky. Asi po 20 min pekáček vyndáme z trouby, na zeleninu rozložíme osmahnuté kotlety a vše posypeme nudličkami anglické slaniny (slaniny stačí opravdu jen maličko, slouží jen k dochucení jídla). Pekáč vrátíme do trouby a pečeme ještě asi 20-30 min doměkka.
Angel 66614. 10. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.