Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Podzimní pekáček s vepřovým masem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
152 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Brambory, dýni a všechnu zeleninu oloupáme a nakrájíme na menší špalíky. Vše v míse smícháme, zakapeme olejem, osolíme, opepříme a přidáme trochu tymiánu a rozmarýnu.
Zeleninovou směs dáme do pekáčku a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C.
Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a na pánvi v rozehřátém oleji osmahneme.
Plátky slaniny nakrájíme na nudličky.
Asi po 20 minutách pekáček vyndáme z trouby, na zeleninu rozložíme osmahnuté kotlety a vše posypeme nudličkami anglické slaniny. (Slaniny stačí opravdu jen maličko, slouží jen k dochucení jídla.)
Pekáč vrátíme do trouby a pečeme ještě asi 20-30 minut doměkka.


Přidat na Pinterest
Angel 666

14. 10. 2010, Recept navštíven: 3069x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrý recept

18. 12. 2016, 20:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborne jedlo

20. 01. 2017, 13:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept som vyskúšala a bol vynikajúci

07. 06. 2017, 21:03

Přidat komentář

Facebook komentáře