Podzimní pekáček s vepřovým masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Brambory, dýni a všechnu zeleninu oloupeme a nakrájíme na menší špalíky. Vše v míse smícháme, zakapeme olejem, osolíme, opepříme a přidáme trochu tymiánu a rozmarýnu. Zeleninovou směs dáme do pekáčku a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a na pánvi v rozehřátém oleji osmahneme. Plátky slaniny nakrájíme na nudličky. Asi po 20 minutách pekáček vyndáme z trouby, na zeleninu rozložíme osmahnuté kotlety a vše posypeme nudličkami anglické slaniny. (Slaniny stačí opravdu jen maličko, slouží jen k dochucení jídla.) Pekáč vrátíme do trouby a pečeme ještě asi 20-30 minut doměkka.

přidejte na:
Angel 666

14. 10. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super dobrý recept

hanka 18. 12. 2016, 20:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to vyborne jedlo

dušanka 20. 01. 2017, 13:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept som vyskúšala a bol vynikajúci

majka 07. 06. 2017, 21:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborne jedlo

palino 23. 09. 2017, 18:15

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

katka16031 28. 02. 2019, 20:19

Přidat komentář