Pohankové karbanátky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

2296 kalorií
0.0g cukrů
166.0g tuků
43.0g bílkovin


Příprava

Kapustu uvaříme v hrnci. Vývarem z kapusty přelijeme pohankovou lámanku, kterou jsme si připravili do mísy a necháme vychladnout.
Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou a uvařenou kapustu. Po vychladnutí smícháme s pohankovou lámankou v míse, přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř a česnek.
Formujeme karbanátky, které smažíme na pánvi.

Tip k receptu

Karbanátky můžeme zahustit strouhankou, nebo je obalit v trojobalu.

přidejte na:
Sonia005

08. 12. 2010

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Pohanku dělávám moc ráda. Tento recept mám také v oblibě. Podávám nejčastěji se šopským salátem nebo jen salátem z polníčku.
Přidané ingredience: Není potřeba nic přidávat
maruskaji 25. 02. 2013, 09:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
karbanatky su vekmi chutné
Svetlana 16. 03. 2017, 21:19
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré zdravé a chutné karbanatky
palino 29. 03. 2018, 22:45