Pohankové karbanátky
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
10min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2296
kalorií
0.0g
cukrů
166.0g
tuků
43.0g
bílkovin
Příprava
Kapustu uvaříme v hrnci. Vývarem z kapusty přelijeme pohankovou lámanku, kterou jsme si připravili do mísy a necháme vychladnout.
Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou a uvařenou kapustu. Po vychladnutí smícháme s pohankovou lámankou v míse, přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř a česnek.
Formujeme karbanátky, které smažíme na pánvi.
Tip k receptu
Karbanátky můžeme zahustit strouhankou, nebo je obalit v trojobalu.
Sonia00508. 12. 2010
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Není potřeba nic přidávat
maruskaji 25. 02. 2013, 09:27
© 2024, Railsformers s.r.o.