Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pohankové karbanátky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

2296 kalorií, 0.0g cukrů, 166.0g tuků, 43.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kapustu uvaříme v hrnci. Vývarem z kapusty přelijeme pohankovou lámanku, kterou jsme si připravili do mísy a necháme vychladnout.
Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou a uvařenou kapustu. Po vychladnutí smícháme s pohankovou lámankou v míse, přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř a česnek.
Formujeme karbanátky, které smažíme na pánvi.

Bulb Tip k receptu

Karbanátky můžeme zahustit strouhankou, nebo je obalit v trojobalu.

Sonia005

08. 12. 2010, Recept navštíven: 5889x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pohankové kroupy vařené

Pohankové kroupy vařené

Kroupy propláchneme, dáme vařit vodu, asi 1,5 x víc než máme krup. Do vroucí osolené vody dáme kroupy a vař...

Pohankové karbanátky

Pohankové karbanátky

Kapustu uvaříme v hrnci. Vývarem z kapusty přelijeme pohankovou lámanku, kterou jsme si připravili do mísy ...

Pohankové karbanátky s uzeným sýrem

Pohankové karbanátky s uzeným sýrem

Pohanku propláchneme na sítu pod tekoucí vodou. Dáme do hrnce a zalijeme vodou tak, aby byla asi 2 cm nad p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pohankové karbanátky Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pohanku dělávám moc ráda. Tento recept mám také v oblibě. Podávám nejčastěji se šopským salátem nebo jen salátem z polníčku.
Přidané ingredience: Není potřeba nic přidávat

25. 02. 2013, 08:27

Přidat komentář
Angel 666
Nechtěla jsem přidávat do hmoty na karbanátky i strouhanku, aby nebyly moc tvrdé a tak jsem měla maličko problémy s tím, že karbanátky špatně držely tvar a trochu se rozpadaly, ale chuť to všechno vynahradila :o). Musím říct, že jsme si moooc pochutnali, nepodávala jsem k nim žádnou přílohu, jen čerstvý zeleninový salát a k večeři to úplně stačilo. Tenhle recept budu čas od času určitě opakovat :o). Díííky za něj a přidávám dvě fotečky.

Angel 666 14. 06. 2011, 22:23

Angel 666
Ráno jsem si díky jídelníčku připomněla tenhle skvělý recept. Tak jsem si ho k dnešnímu obědu trochu upravila: do směsi připravené podle receptu jsem ještě vmíchala trochu podušených hub a pak jsem vše dala do pekáčku a zapekla v troubě. Teda, Soni, je to fakt velká dobrota. Fotku sem raději nepřidám, protože jsem přece jen z toho stvořila recept úplně jiný, tak aby to někoho nepopletlo.... ale určitě zase budu někdy vařit - ať už jako karbanátky nebo jako zapečenou pohankovou směs, oboje stojí zato!!! :o).

Angel 666 17. 10. 2012, 15:04

Sonia005
Musím je taky zase udělat. Pohanku miluji...díky za chválu :-)

Sonia005 17. 10. 2012, 15:13

Facebook komentáře