Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pohankové karbanátky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
2296 kalorií 0.0g cukrů 166.0g tuků 43.0g bílkovin

Příprava

Kapustu uvaříme v hrnci. Vývarem z kapusty přelijeme pohankovou lámanku, kterou jsme si připravili do mísy a necháme vychladnout.
Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou a uvařenou kapustu. Po vychladnutí smícháme s pohankovou lámankou v míse, přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř a česnek.
Formujeme karbanátky, které smažíme na pánvi.

Bulb Tip k receptu

Karbanátky můžeme zahustit strouhankou, nebo je obalit v trojobalu.


Přidat na Pinterest
Sonia005

08. 12. 2010, Recept navštíven: 6438x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pohanku dělávám moc ráda. Tento recept mám také v oblibě. Podávám nejčastěji se šopským salátem nebo jen salátem z polníčku.
Přidané ingredience: Není potřeba nic přidávat

25. 02. 2013, 08:27

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
karbanatky su vekmi chutné

16. 03. 2017, 20:19

Přidat komentář
Angel 666
Nechtěla jsem přidávat do hmoty na karbanátky i strouhanku, aby nebyly moc tvrdé a tak jsem měla maličko problémy s tím, že karbanátky špatně držely tvar a trochu se rozpadaly, ale chuť to všechno vynahradila :o). Musím říct, že jsme si moooc pochutnali, nepodávala jsem k nim žádnou přílohu, jen čerstvý zeleninový salát a k večeři to úplně stačilo. Tenhle recept budu čas od času určitě opakovat :o). Díííky za něj a přidávám dvě fotečky.

Angel 666 14. 06. 2011, 22:23

Angel 666
Ráno jsem si díky jídelníčku připomněla tenhle skvělý recept. Tak jsem si ho k dnešnímu obědu trochu upravila: do směsi připravené podle receptu jsem ještě vmíchala trochu podušených hub a pak jsem vše dala do pekáčku a zapekla v troubě. Teda, Soni, je to fakt velká dobrota. Fotku sem raději nepřidám, protože jsem přece jen z toho stvořila recept úplně jiný, tak aby to někoho nepopletlo.... ale určitě zase budu někdy vařit - ať už jako karbanátky nebo jako zapečenou pohankovou směs, oboje stojí zato!!! :o).

Angel 666 17. 10. 2012, 15:04

Sonia005
Musím je taky zase udělat. Pohanku miluji...díky za chválu :-)

Sonia005 17. 10. 2012, 15:13

Facebook komentáře