Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Portugalské telecí filé

Portugalské telecí filé

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
3342 kalorií 56.0g cukrů 85.0g tuků 63.0g bílkovin

Příprava

Teľacie stehno nakrájame na tenké rezne, naklepeme, posolíme a z jednej strany pomúčime. Opečieme z oboch strán na masti. Do tuku z opekania pridáme trochu masla a šťavou zalejeme mäso. Očistíme rajčiaky, pokrájame ich na kolieska a trochu podusíme na masle, podobne aj očistené a pokrájané šampióny. Karfiol a zelený hrášok uvaríme v slanej vode.

Bulb Tip k receptu

Na nahriaty tanier dáme krajček opečeného chleba, naň opečený rezeň a za lyžicu podusených rajčiakov a šampiónov. Obložíme ryžou a zeleninou. Polejeme šťavou z mäsa. Zemiakové hranolčeky dáme buď na tanier, alebo osobitne.


Jozef

24. 08. 2010, Recept navštíven: 2030x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

13. 09. 2016, 18:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

19. 09. 2016, 17:58

Přidat komentář

Facebook komentáře