Chybějící obrázek

Portugalské telecí filé

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

3342 kalorií
56.0g cukrů
85.0g tuků
63.0g bílkovin


Příprava

Teľacie stehno nakrájame na tenké rezne, naklepeme, posolíme a z jednej strany pomúčime. Opečieme z oboch strán na masti. Do tuku z opekania pridáme trochu masla a šťavou zalejeme mäso. Očistíme rajčiaky, pokrájame ich na kolieska a trochu podusíme na masle, podobne aj očistené a pokrájané šampióny. Karfiol a zelený hrášok uvaríme v slanej vode.

Tip k receptu

Na nahriaty tanier dáme krajček opečeného chleba, naň opečený rezeň a za lyžicu podusených rajčiakov a šampiónov. Obložíme ryžou a zeleninou. Polejeme šťavou z mäsa. Zemiakové hranolčeky dáme buď na tanier, alebo osobitne.

přidejte na:
Jozef

24. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept

hanka 13. 09. 2016, 18:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné

Svetlana 19. 09. 2016, 17:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravené

palino 23. 02. 2018, 21:03

Přidat komentář