Portugalské telecí filé
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
3342
kalorií
56.0g
cukrů
85.0g
tuků
63.0g
bílkovin
Příprava
Teľacie stehno nakrájame na tenké rezne, naklepeme, posolíme a z jednej strany pomúčime. Opečieme z oboch strán na masti. Do tuku z opekania pridáme trochu masla a šťavou zalejeme mäso. Očistíme rajčiaky, pokrájame ich na kolieska a trochu podusíme na masle, podobne aj očistené a pokrájané šampióny. Karfiol a zelený hrášok uvaríme v slanej vode.
Tip k receptu
Na nahriaty tanier dáme krajček opečeného chleba, naň opečený rezeň a za lyžicu podusených rajčiakov a šampiónov. Obložíme ryžou a zeleninou. Polejeme šťavou z mäsa. Zemiakové hranolčeky dáme buď na tanier, alebo osobitne.
Jozef24. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.