Chybějící obrázek

Pražský sýrový nákyp

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

2328 kalorií
5.0g cukrů
162.0g tuků
113.0g bílkovin


Příprava

Na panvici roztopíme maslo, primiešame múku a za stáleho miešania trochu opražíme, rozriedime mliekom a uvaríme na hustú kašu. Do vychladnutej kaše zamiešame žĺtky, syr, jemne posekanú šunku, soľ, papriku, muškátový orech a tuhý sneh z bielkov. Masu vlejeme do vymastenej a vysypanej nákypovej formy. Pečieme asi 45 minút při 150°C.

Tip k receptu

Podávame s hlávkovým šalátom, zapijeme ľahkým bielym vínom.

přidejte na:
Jozef

30. 09. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
super nakyp

palino 04. 09. 2016, 19:41

Přidat komentář