Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pražský sýrový nákyp

Pražský sýrový nákyp

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
2328 kalorií 5.0g cukrů 162.0g tuků 113.0g bílkovin

Příprava

Na panvici roztopíme maslo, primiešame múku a za stáleho miešania trochu opražíme, rozriedime mliekom a uvaríme na hustú kašu. Do vychladnutej kaše zamiešame žĺtky, syr, jemne posekanú šunku, soľ, papriku, muškátový orech a tuhý sneh z bielkov. Masu vlejeme do vymastenej a vysypanej nákypovej formy. Pečieme asi 45 minút při 150°C.

Bulb Tip k receptu

Podávame s hlávkovým šalátom, zapijeme ľahkým bielym vínom.


Jozef

30. 09. 2010, Recept navštíven: 1372x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super nakyp

04. 09. 2016, 19:41

Přidat komentář

Facebook komentáře