Pstruh vařený s bylinkovým máslem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
35min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1108 kalorií
0.0g cukrů
123.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Ryby uvaříme v osolené vodě, opatrně vyjmeme na nahřáté talíře. Čerstvé máslo utřeme s kašičkou usekanou z cibule, okurky, citronové kůry, petržele, kaparů a sardelí. Na každou porci dáme kuličku bylinkového másla a okolo brambory s petrželí.

Tip k receptu

Podáváme s bramborem.

přidejte na:
honzíček

12. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Vyzkoušela jsem tzo, aler grilovaný pstruh je lepší

heladon 17. 04. 2015, 08:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
nieje to zlé, ale pečený ale griovaný je lepší a chutnejší

hanka 06. 02. 2016, 19:00

Přidat komentář