Pstruh vařený s bylinkovým máslem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
35min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1108 kalorií
0.0g cukrů
123.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Ryby uvaříme v osolené vodě, opatrně vyjmeme na nahřáté talíře. Čerstvé máslo utřeme s kašičkou usekanou z cibule, okurky, citronové kůry, petržele, kaparů a sardelí. Na každou porci dáme kuličku bylinkového másla a okolo brambory s petrželí.

Tip k receptu

Podáváme s bramborem.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Vyzkoušela jsem tzo, aler grilovaný pstruh je lepší

17. 04. 2015, 08:49

Chybí obrázek
nieje to zlé, ale pečený ale griovaný je lepší a chutnejší

06. 02. 2016, 19:00

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.