Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pstruh vařený s bylinkovým máslem

Pstruh vařený s bylinkovým máslem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 50min , porce

1108 kalorií, 0.0g cukrů, 123.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Ryby uvaříme v osolené vodě, opatrně vyjmeme na nahřáté talíře. Čerstvé máslo utřeme s kašičkou usekanou z cibule, okurky, citronové kůry, petržele, kaparů a sardelí. Na každou porci dáme kuličku bylinkového másla a okolo brambory s petrželí.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborem.

honzíček

12. 06. 2013, Recept navštíven: 1178x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pstruh vařený s bylinkovým máslem

Pstruh vařený s bylinkovým máslem

Ryby uvaříme v osolené vodě, opatrně vyjmeme na nahřáté talíře. Čerstvé máslo utřeme s kašičkou usekanou z ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pstruh vařený s bylinkovým máslem Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyzkoušela jsem tzo, aler grilovaný pstruh je lepší

17. 04. 2015, 08:49

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nieje to zlé, ale pečený ale griovaný je lepší a chutnejší

06. 02. 2016, 19:00

Přidat komentář

Facebook komentáře