Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh vařený s bylinkovým máslem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 50min
Nutriční hodnoty
1108 kalorií 0.0g cukrů 123.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Ryby uvaříme v osolené vodě, opatrně vyjmeme na nahřáté talíře. Čerstvé máslo utřeme s kašičkou usekanou z cibule, okurky, citronové kůry, petržele, kaparů a sardelí. Na každou porci dáme kuličku bylinkového másla a okolo brambory s petrželí.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborem.


Přidat na Pinterest
honzíček

12. 06. 2013, Recept navštíven: 1446x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyzkoušela jsem tzo, aler grilovaný pstruh je lepší

17. 04. 2015, 08:49

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nieje to zlé, ale pečený ale griovaný je lepší a chutnejší

06. 02. 2016, 19:00

Přidat komentář

Facebook komentáře