Rampušáky
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
636
kalorií
15.0g
cukrů
32.0g
tuků
55.0g
bílkovin
Příprava
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené vepřové maso a opékáme. Postupně přidáme nakrájená játra , slaninu, žampiony, šunku, na jemno pokrájenou cibuli a feferonky.
Ochutíme solí, kečupem, pepřem. Přiklopíme pokličkou a ponecháme na plotně, dokud neni maso měkké. Občas zamícháme.
Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu rýži, brambory, hranolky i bramboráčky.
Tip k receptu
Kdo má rád hodně ostré jídlo, může použít čerstvé feferonky a ostrý kečup.
veerac24. 07. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.