Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rampušáky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
636 kalorií 15.0g cukrů 32.0g tuků 55.0g bílkovin

Příprava

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené vepřové maso a opékáme. Postupně přidáme nakrájená játra , slaninu, žampiony, šunku, na jemno pokrájenou cibuli a feferonky.
Ochutíme solí, kečupem, pepřem. Přiklopíme pokličkou a ponecháme na plotně, dokud neni maso měkké. Občas zamícháme.
Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu rýži, brambory, hranolky i bramboráčky.

Bulb Tip k receptu

Kdo má rád hodně ostré jídlo, může použít čerstvé feferonky a ostrý kečup.


Přidat na Pinterest
veerac

24. 07. 2012, Recept navštíven: 1378x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře