Rampušáky

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

636 kalorií
15.0g cukrů
32.0g tuků
55.0g bílkovin


Příprava

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené vepřové maso a opékáme. Postupně přidáme nakrájená játra , slaninu, žampiony, šunku, na jemno pokrájenou cibuli a feferonky.
Ochutíme solí, kečupem, pepřem. Přiklopíme pokličkou a ponecháme na plotně, dokud neni maso měkké. Občas zamícháme.
Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu rýži, brambory, hranolky i bramboráčky.

Tip k receptu

Kdo má rád hodně ostré jídlo, může použít čerstvé feferonky a ostrý kečup.

přidejte na:
veerac

24. 07. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutný recept

25. 01. 2018, 20:55

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.