Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rážničí bez špejliček

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 5min
Celkový čas: 1h 20min , porce

344 kalorií, 3.0g cukrů, 31.0g tuků, 11.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zapékací misku si vymažeme olejem. Maso nakrájíme na menší plátky a lehce naklepeme. Připravíme si mísu, do které dáme naklepané maso, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, na půlkolečka nakrájené cibule, nasekaný česnek a houby, nakrájené na čtvrtky nebo osminky. Směs osolíme, opepříme dle chuti, přidáme kmín a grilovací koření. Necháme chvíli v klidu.

Zatím si smícháme hořčici, kečup, víno, trochu přisolíme, připepříme a vmícháme do masové směsi. Vše vyklopíme do připravené zapékací misky, přiklopíme a dáme péci do předehřáté trouby na 200 °C. Po 30 minutách pečení promícháme a je-li třeba, ještě podlijeme vodou nebo vínem. Pečeme dalších 30 minut a poté ještě 5 minut dopékáme bez pokličky.

Bulb Tip k receptu

Při podávání můžeme posypat čerstvě nasekanou jarní cibulkou.
K tomuto pokrmu se výborně hodí sklenka dobrého vína.

Angel 666

05. 11. 2009, Recept navštíven: 2729x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rážničí bez špejliček

Rážničí bez špejliček

Zapékací misku si vymažeme olejem. Maso nakrájíme na menší plátky a lehce naklepeme. Připravíme si mísu, do...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rážničí bez špejliček Link-arrow
Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto variantu pro její rychlost dělávám celkem často. Jen dělávám o něco pikantnější s troškou chilli.
Přidané ingredience: špetka chilli

23. 02. 2013, 20:45

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobrý napad

25. 04. 2016, 09:51

Přidat komentář

Facebook komentáře