Růžový salát
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
694
kalorií
3.0g
cukrů
75.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Červenou řepu a brambory ve slupce uvaříme, vychladíme a oloupeme. Nakrájíme na kostky. Přidáme nasekanou cibuli, sůl, pepř a promícháme. Vejce oloupeme, žlotky vyjmeme a odložíme. Majonézu a smetanu smícháme, přidáme nasekané bílky, prolisovaný česnek, citronovou kůru a šťávu. Ochucenou majonézu smícháme s bramborami a řepou, ozdobíme drobně nasekanými žloutky a petrželovou natí. Podáváme vychlazené.
uschi313. 05. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.