Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Salát Tabbouleh

Salát Tabbouleh

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 0min
Nutriční hodnoty
892 kalorií 8.0g cukrů 75.0g tuků 41.0g bílkovin

Příprava

Bulgur dáme povařit do vroucí osolené vody, povaříme cca 15-20 minut. Až je bulgur měkký, tak ho scedíme a necháme vychladnout. Cherry rajčátka si nakrájíme na plátky, cibuli najemno nasekáme, promícháme s rajčátky, přidáme bazalku, nasekanou pažitku a promícháme. Do další mísy si dáme salát lolo rosso, který rozebereme na menší kousky. Bulgur poté smícháme se směsí, kde máme cherry rajčátka a tuto všechnu směs dáme k salátu lolo rosso. Všechno pořádně promícháme a přidáme dressing, který jsme si připravili následovně: Šťávu z citrónu smícháme s olivovým olejem, osolíme a opepříme. Tímto dressingem salát přelijeme a navrch salátu poklademe na půlky nakrájené olivy a na kostičky pokrájený sýr feta. Podáváme s pečivem.


Beruska64

07. 01. 2010, Recept navštíven: 3464x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star
sa oplatí vyskúšať

11. 07. 2017, 20:38

Přidat komentář
tepito
Mám mezery ve vzdělání-nevím ,co je bulgur?!

tepito 01. 02. 2010, 11:30

Beruska64
Bulgur je předvařená a nalámaná forma celozrnné pšenice.

Beruska64 01. 02. 2010, 12:07

Facebook komentáře