Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Salát Tabbouleh

Salát Tabbouleh
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 0min , porce

892 kalorií, 8.0g cukrů, 75.0g tuků, 41.0g bílkovin

Příprava

Bulgur dáme povařit do vroucí osolené vody, povaříme cca 15-20 minut. Až je bulgur měkký, tak ho scedíme a necháme vychladnout. Cherry rajčátka si nakrájíme na plátky, cibuli najemno nasekáme, promícháme s rajčátky, přidáme bazalku, nasekanou pažitku a promícháme. Do další mísy si dáme salát lolo rosso, který rozebereme na menší kousky. Bulgur poté smícháme se směsí, kde máme cherry rajčátka a tuto všechnu směs dáme k salátu lolo rosso. Všechno pořádně promícháme a přidáme dressing, který jsme si připravili následovně: Šťávu z citrónu smícháme s olivovým olejem, osolíme a opepříme. Tímto dressingem salát přelijeme a navrch salátu poklademe na půlky nakrájené olivy a na kostičky pokrájený sýr feta. Podáváme s pečivem.

Beruska64

07. 01. 2010, Recept navštíven: 3244x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Salát Tabbouleh

Salát Tabbouleh

Bulgur dáme povařit do vroucí osolené vody, povaříme cca 15-20 minut. Až je bulgur měkký, tak ho scedíme a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Salát Tabbouleh Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Mám mezery ve vzdělání-nevím ,co je bulgur?!

tepito 01. 02. 2010, 11:30

Beruska64
Bulgur je předvařená a nalámaná forma celozrnné pšenice.

Beruska64 01. 02. 2010, 12:07

Facebook komentáře