Salát Tabbouleh
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
892
kalorií
8.0g
cukrů
75.0g
tuků
41.0g
bílkovin
Příprava
Bulgur dáme povařit do vroucí osolené vody, povaříme cca 15-20 minut. Až je bulgur měkký, tak ho scedíme a necháme vychladnout. Cherry rajčátka si nakrájíme na plátky, cibuli najemno nasekáme, promícháme s rajčátky, přidáme bazalku, nasekanou pažitku a promícháme. Do další mísy si dáme salát lolo rosso, který rozebereme na menší kousky. Bulgur poté smícháme se směsí, kde máme cherry rajčátka a tuto všechnu směs dáme k salátu lolo rosso. Všechno pořádně promícháme a přidáme dressing, který jsme si připravili následovně: Šťávu z citrónu smícháme s olivovým olejem, osolíme a opepříme. Tímto dressingem salát přelijeme a navrch salátu poklademe na půlky nakrájené olivy a na kostičky pokrájený sýr feta. Podáváme s pečivem.
Beruska6407. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.