
Salát ze skopového masa
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
0min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
1356
kalorií
6.0g
cukrů
150.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Upečené skopové maso a ve slupce uvařené oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky, přidáme drobně nakrájenou uvařenou mrkev, okurku a hrášek. Podle chuti osolíme, opepříme a spojíme majonézou zředěnou smetanou.
Jiřulka19. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
hanka 11. 01. 2017, 11:32

katka16031 10. 02. 2017, 21:07

palino 27. 08. 2018, 18:41

dušanka 04. 10. 2019, 22:57
© 2021, Railsformers, s.r.o.