Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Segedinský guláš

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
128 kalorií 0.0g cukrů 9.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Na drobno pokrájené maso osolíme, okořeníme, osmahneme na tuku a zpěněné cibulce, podlijeme vývarem a dusíme téměř do měkka. Následně přidáme kysané zelí, případně dokořeníme a dusíme do měkka. Těsně před koncem dušení zahustíme moukou.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

20. 08. 2013, Recept navštíven: 1391x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Nejoblíbenější guláš v rodině

23. 12. 2014, 09:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná klasika

16. 12. 2015, 11:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento gulas nema chybu

16. 03. 2016, 10:45

Přidat komentář

Facebook komentáře