Sekané řízečky ze slepice
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1356
kalorií
8.0g
cukrů
66.0g
tuků
46.0g
bílkovin
Příprava
Slepici omyjeme, očistíme a dáme vařit do osolené vody spolu s celou oloupanou cibulí, mrkví, bobkovými listy a pepřem. Hned jak maso změkne, slepici vyjmeme a obereme. Poté maso umeleme. K němu přidáme spařené, oloupané a jemně posekané mandle a povařené a nasekané rozinky. Pak 2 nadrobno posekané cibule, vejce uvařená natvrdo a mrkev uvařenou se slepicí. Osolíme a opepříme. Důkladně promícháme.
Eventuálně dohustíme strouhankou. Utvoříme placičky a usmažíme na tuku.
12. 10. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.