Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sekané řízečky ze slepice

Sekané řízečky ze slepice

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1356 kalorií 8.0g cukrů 66.0g tuků 46.0g bílkovin

Příprava

Slepici omyjeme, očistíme a dáme vařit do osolené vody spolu s celou oloupanou cibulí, mrkví, bobkovými listy a pepřem. Hned jak maso změkne, slepici vyjmeme a obereme. Poté maso umeleme. K němu přidáme spařené, oloupané a jemně posekané mandle a povařené a nasekané rozinky. Pak 2 nadrobno posekané cibule, vejce uvařená natvrdo a mrkev uvařenou se slepicí. Osolíme a opepříme. Důkladně promícháme.
Eventuálně dohustíme strouhankou. Utvoříme placičky a usmažíme na tuku.


Evík

12. 10. 2012, Recept navštíven: 1202x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře