Sekané řízečky ze slepice

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1356 kalorií
8.0g cukrů
66.0g tuků
46.0g bílkovin


Příprava

Slepici omyjeme, očistíme a dáme vařit do osolené vody spolu s celou oloupanou cibulí, mrkví, bobkovými listy a pepřem. Hned jak maso změkne, slepici vyjmeme a obereme. Poté maso umeleme. K němu přidáme spařené, oloupané a jemně posekané mandle a povařené a nasekané rozinky. Pak 2 nadrobno posekané cibule, vejce uvařená natvrdo a mrkev uvařenou se slepicí. Osolíme a opepříme. Důkladně promícháme.
Eventuálně dohustíme strouhankou. Utvoříme placičky a usmažíme na tuku.

přidejte na:
Evík

12. 10. 2012

Další recepty


Přidat recenzi