Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sekané řízečky ze slepice

Sekané řízečky ze slepice
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1356 kalorií, 8.0g cukrů, 66.0g tuků, 46.0g bílkovin

Příprava

Slepici omyjeme, očistíme a dáme vařit do osolené vody spolu s celou oloupanou cibulí, mrkví, bobkovými listy a pepřem. Hned jak maso změkne, slepici vyjmeme a obereme. Poté maso umeleme. K němu přidáme spařené, oloupané a jemně posekané mandle a povařené a nasekané rozinky. Pak 2 nadrobno posekané cibule, vejce uvařená natvrdo a mrkev uvařenou se slepicí. Osolíme a opepříme. Důkladně promícháme.
Eventuálně dohustíme strouhankou. Utvoříme placičky a usmažíme na tuku.

Evík

12. 10. 2012, Recept navštíven: 1095x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sekané řízečky ze slepice

Sekané řízečky ze slepice

Slepici omyjeme, očistíme a dáme vařit do osolené vody spolu s celou oloupanou cibulí, mrkví, bobkovými lis...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sekané řízečky ze slepice Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře