Škeble s chorizem a bílými fazolemi
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
1508
kalorií
0.0g
cukrů
21.0g
tuků
102.0g
bílkovin
Příprava
Klobásu nakrájíme na kolečka. Cibuli a česnek nakrájíme na jemno. Polovinu petrželky nakrájíme na jemno, druhou polovinu jen na hrubo. Klobásu smažíme nasucho v pánvi dokřupava. Poté přidáme cibuli a smažíme 5 minut. Poté přidáme i česnek a najemno nasekanou petrželku a ještě minutu smažíme. Poté vmícháme vývar a rajčata v konzervě. Přivedeme k varu, poté teplotu snížíme a přidáme fazole a vinný ocet. Povaříme 10 minut. Přidáme mušle a dusíme 4 minuty – občas pánví zatřepeme, aby se mušle otevřely. Podáváme s čerstvým pečivem posypané zbylou petrželkou.
Tip k receptu
Můžeme použít jakoukoliv jinou pikantní klobásu, nejlépe paprikovou.
sonizna11. 08. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.