Slavnostní paštika z husích jater

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

1256 kalorií
0.0g cukrů
98.0g tuků
60.0g bílkovin


Příprava

Maso, telecí játra, polovinu slaniny a husích jater umeleme. Poté rozemeleme housku. Vše smícháme s vejcem a žloutkem do pěny. Osolíme a opepříme.

Zbytek husích jater a slaniny, uzený jazyk a šunku nakrájíme na kostičky, přidáme ke směsi a naplníme tím sklenici vymazanou sádlem nebo vyloženou plátky slaniny. Sklenici uzavřeme a sterilizujeme 2 hodiny. Uchováváme na chladném místě, takto vydrží i několik měsíců.

 

Tip k receptu

Tuto poměrně drahou pochoutku podávejte s opečenými krutony.

přidejte na:
Jozef

24. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
lahodná pochuťka

katka16031 22. 04. 2016, 09:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
paštika je chuťovo výborná

palino 07. 03. 2017, 20:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na vynikajucu paštiku som vyskúšala

majka 10. 04. 2018, 19:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá, chutná paštika

dušanka 16. 04. 2018, 19:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá lahodná pašteka

hanka 13. 05. 2018, 20:57

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
přidala bych trochu mandlí
Přidané ingredience: mandle

planeta 08. 01. 2019, 02:28

Přidat komentář