Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Slávnostní paštika z husích jater

Slávnostní paštika z husích jater

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 25min
Nutriční hodnoty
1256 kalorií 0.0g cukrů 98.0g tuků 60.0g bílkovin

Příprava

Mäso, teľaciu pečeň, polovicu slaniny a husacej pečene zomelieme. Po nich zomelieme žemľu. Všetko vymiešame s vajcom a žĺtkom do penista. Posolíme a okoreníme. Zvyšok pečene, slaniny, udený jazyk a šunku pokrájame na kocky, primiešame do zmesi a naplníme rovný zavárací pohár, potrety masťou alebo vyložený plátkami slaniny. Pohár uzavrieme a sterilizujeme 2 hodiny. Odložíme na chladné miesto. Vydrží aj niekoľko mesiacov.

Bulb Tip k receptu

Tuto pomerne drahú lahôdku podávame s opekanými hriankami.


Jozef

24. 11. 2011, Recept navštíven: 3090x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná pochuťka

22. 04. 2016, 09:56

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paštika je chuťovo výborná

07. 03. 2017, 20:30

Přidat komentář

Facebook komentáře