Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špenátový přívarek s volským okem

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 15min
Nutriční hodnoty
860 kalorií 3.0g cukrů 59.0g tuků 53.0g bílkovin

Příprava

Z másla a hladké mouky uděláme světlou jíšku, přidáme špenát, sůl, prolisovaný česnek a dle potřeby mléko. Krátce povaříme na mírném ohni a dochutíme.
Na oleji upražíme volské oka. Na talíř naservírujeme špenátový přívarek, volské oka a podáváme s bramborovým pyré nebo vařenými bramborami s máslem.


Přidat na Pinterest
uschi3

14. 05. 2011, Recept navštíven: 2487x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra klasika špenatu, pre toho, kto ho oblubuje

04. 12. 2016, 20:39

palino
Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

30. 03. 2017, 10:00

Přidat komentář

Facebook komentáře