Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Spinacine (špenátové karbanátky)

Spinacine (špenátové karbanátky)
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1400 kalorií, 0.0g cukrů, 19.0g tuků, 57.0g bílkovin

Příprava

Špenát nasekáme nadrobno a spaříme ho horkou vodou. Dáme ho okapat, přendáme do mísy a přidáme hladkou mouku, vejce, mléko, strouhanku, nadrobno nakrájenou cibulku a česnek, ochutíme, přidáme nadrobno nakrájenou petržel a dobře promísíme. Měla by vzniknout hmota jako na klasické karbenátky - jestliže je směs řídká, můžeme zahustit strouhankou nebo parmezán, jestliže je příliš hutná, přidáme trochu mléka. Směs dobře promísíme a necháme 3O minut odpočinout. Pak z ní tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance buď je můžeme upéci v troubě, nebo osmažit na pánvi.

Ajaja

25. 05. 2010, Recept navštíven: 1571x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Spinacine (špenátové karbanátky)

Spinacine (špenátové karbanátky)

Špenát nasekáme nadrobno a spaříme ho horkou vodou. Dáme ho okapat, přendáme do mísy a přidáme hladkou mouk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Spinacine (špenátové karbanátky) Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře