Chybějící obrázek

Spinacine (špenátové karbanátky)

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1400 kalorií
0.0g cukrů
19.0g tuků
57.0g bílkovin


Příprava

Špenát nasekáme nadrobno a spaříme ho horkou vodou. Dáme ho okapat, přendáme do mísy a přidáme hladkou mouku, vejce, mléko, strouhanku, nadrobno nakrájenou cibulku a česnek, ochutíme, přidáme nadrobno nakrájenou petržel a dobře promísíme. Měla by vzniknout hmota jako na klasické karbenátky - jestliže je směs řídká, můžeme zahustit strouhankou nebo parmezán, jestliže je příliš hutná, přidáme trochu mléka. Směs dobře promísíme a necháme 3O minut odpočinout. Pak z ní tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance buď je můžeme upéci v troubě, nebo osmažit na pánvi.

přidejte na:
Ajaja

25. 05. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobrý recept

katka16031 14. 05. 2018, 19:50

Přidat komentář