Chybí obrázek

Spinacine (špenátové karbanátky)

Obtížnost

Čas přípravy

40min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1400 kalorií
0.0g cukrů
19.0g tuků
57.0g bílkovin


Příprava

Špenát nasekáme nadrobno a spaříme ho horkou vodou. Dáme ho okapat, přendáme do mísy a přidáme hladkou mouku, vejce, mléko, strouhanku, nadrobno nakrájenou cibulku a česnek, ochutíme, přidáme nadrobno nakrájenou petržel a dobře promísíme. Měla by vzniknout hmota jako na klasické karbenátky - jestliže je směs řídká, můžeme zahustit strouhankou nebo parmezán, jestliže je příliš hutná, přidáme trochu mléka. Směs dobře promísíme a necháme 3O minut odpočinout. Pak z ní tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance buď je můžeme upéci v troubě, nebo osmažit na pánvi.

přidejte na:
Ajaja

25. 05. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
celkom dobrý recept

14. 05. 2018, 19:50

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.