Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Spinacine (špenátové karbanátky)

Spinacine (špenátové karbanátky)

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1400 kalorií 0.0g cukrů 19.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Špenát nasekáme nadrobno a spaříme ho horkou vodou. Dáme ho okapat, přendáme do mísy a přidáme hladkou mouku, vejce, mléko, strouhanku, nadrobno nakrájenou cibulku a česnek, ochutíme, přidáme nadrobno nakrájenou petržel a dobře promísíme. Měla by vzniknout hmota jako na klasické karbenátky - jestliže je směs řídká, můžeme zahustit strouhankou nebo parmezán, jestliže je příliš hutná, přidáme trochu mléka. Směs dobře promísíme a necháme 3O minut odpočinout. Pak z ní tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance buď je můžeme upéci v troubě, nebo osmažit na pánvi.


Ajaja

25. 05. 2010, Recept navštíven: 1681x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře