Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Spišský salát

Spišský salát

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 25min
Nutriční hodnoty
2622 kalorií 35.0g cukrů 240.0g tuků 31.0g bílkovin

Příprava

Očistený zeler uvaríme, pokrájame na tenké rezance alebo kocky, vložíme do porcelánovej nádoby a dobre pokvapkáme citrónovou šťavou. Orechy pokrájame. Olúpané jablčka zbavené jaderníka pokrájame na rezance alebo kocky, banány na kolieska, šalát na rezance, všetko zmiešame s majonézou a so smotanou. Možno ozdobiť zvyškom pokrájaného zeleného šalátu. Navrch položíme niekoľko polovičiek orechových jadier.

Bulb Tip k receptu

Podávame s hriankami opečenými na sucho.


Jozef

16. 12. 2010, Recept navštíven: 1900x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát celkom chutný

17. 08. 2017, 20:14

Přidat komentář

Facebook komentáře