Spišský salát
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
0min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
2622
kalorií
35.0g
cukrů
240.0g
tuků
31.0g
bílkovin
Příprava
Očistený zeler uvaríme, pokrájame na tenké rezance alebo kocky, vložíme do porcelánovej nádoby a dobre pokvapkáme citrónovou šťavou. Orechy pokrájame. Olúpané jablčka zbavené jaderníka pokrájame na rezance alebo kocky, banány na kolieska, šalát na rezance, všetko zmiešame s majonézou a so smotanou. Možno ozdobiť zvyškom pokrájaného zeleného šalátu. Navrch položíme niekoľko polovičiek orechových jadier.
Tip k receptu
Podávame s hriankami opečenými na sucho.
Jozef16. 12. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.