Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srnčí guláš

Srnčí guláš

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
4h 0min 4h 10min
Nutriční hodnoty
480 kalorií 1.0g cukrů 31.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Cibule nakrájíme na jemno a dozlatova osmažíme na oleji. Přidáme nakrájené maso a smažíme, dokud se maso ze všech stran nezatáhne. Přidáme nakrájená rajčata, kmín, sůl a pepř dle chuti. Nakonec přidáme víno, mouku rozmíchanou v bujónu a vaříme 4 hodiny, dokud maso není dostatečně měkké.


Milena

05. 06. 2009, Recept navštíven: 8763x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
len dostat to srncie maso

25. 04. 2016, 10:28

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
guláš je vyborná špecialita

29. 01. 2017, 15:23

Přidat komentář

Facebook komentáře