Srnčí maso po americku

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 10min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

745 kalorií
10.0g cukrů
58.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Prolisovaný česnek smícháme se solí a lžíci oleje.
Maso opláchneme, pečlivě odblaníme a nakrájíme na malé nudličky. Dáme je do mísy a přimícháme česnekovou pastu. Promícháme a necháme 1-2 hodiny v chladu odpočívat.
Nadrobno nasekanou cibulku smícháme s kečupem /nebo rajčatovou šťávou/, s hořčicí, s 1 lžíci oleje, pepřem, se solí, s pár kapkami citronové šťávy a špetkou krystalového cukru. Odležené maso na oleji prudce osmahneme, teplotu snížíme a dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Dle potřeby přilijeme vodu. Krátko před koncem do masa přimícháme cibulkovou směs a dodusíme. Když třeba, šťávu dodusíme, podáváme s bramborami na paprice a hlávkovým salátem. Posypeme nakrájenou petrželkou.
Opravdová lahůdka.

přidejte na:
Chybí obrázek

22. 05. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborný recept

25. 09. 2016, 17:20

Chybí obrázek
velmi chutné jedlo

19. 10. 2016, 19:39

Chybí obrázek
jedlo vyzerá perfektne,určite je aj chutné, vyskúšam

31. 03. 2017, 08:48

Chybí obrázek
chutne lahodné urobene mäso

14. 03. 2018, 21:41

Chybí obrázek
chuovo výborné jedlo

29. 05. 2019, 17:38

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.