Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Srnčí maso po americku

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
745 kalorií 10.0g cukrů 58.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Prolisovaný česnek smícháme se solí a lžíci oleje.
Maso opláchneme, pečlivě odblaníme a nakrájíme na malé nudličky. Dáme je do mísy a přimícháme česnekovou pastu. Promícháme a necháme 1-2 hodiny v chladu odpočívat.
Nadrobno nasekanou cibulku smícháme s kečupem /nebo rajčatovou šťávou/, s hořčicí, s 1 lžíci oleje, pepřem, se solí, s pár kapkami citronové šťávy a špetkou krystalového cukru. Odležené maso na oleji prudce osmahneme, teplotu snížíme a dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Dle potřeby přilijeme vodu. Krátko před koncem do masa přimícháme cibulkovou směs a dodusíme. Když třeba, šťávu dodusíme, podáváme s bramborami na paprice a hlávkovým salátem. Posypeme nakrájenou petrželkou.
Opravdová lahůdka.


Přidat na Pinterest
uschi3

22. 05. 2010, Recept navštíven: 4625x

Podobné recepty


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

25. 09. 2016, 17:20

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné jedlo

19. 10. 2016, 19:39

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo vyzerá perfektne,určite je aj chutné, vyskúšam

31. 03. 2017, 08:48

Přidat komentář

Facebook komentáře