Steak s houbami
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
10min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
140
kalorií
0.0g
cukrů
13.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Maso důkladně osolte a opepřete. Máslo rozpusťte na pánvi na středně vysoké teplotě. Přidejte na pánev maso a z každé strany 1-2 minuty osmahněte a pak dejte bokem. Přidejte nakrájenou šalotku, česnek a tymián a opékejte cca půl minuty. Pak přidejte houby a orestujte je do měkka (asi tak 2 minuty). Přidáme brandy a opatrně zapálíme. Přidáme hořčici a smetanu a mícháme po dobu jedné minuty. Poté přilijeme vývar a dusíme další minutu. Nakonec přidáme worcesterovou omáčku, petrželku a všechnu šťávu, která se nashromáždila z masa. Pánev odstavíme a můžeme servírovat připravenou omáčku s hovězím masem.
Šéfredaktor05. 04. 2013
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.