Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Steak s houbami

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 35min
Nutriční hodnoty
140 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Maso důkladně osolte a opepřete. Máslo rozpusťte na pánvi na středně vysoké teplotě. Přidejte na pánev maso a z každé strany 1-2 minuty osmahněte a pak dejte bokem. Přidejte nakrájenou šalotku, česnek a tymián a opékejte cca půl minuty. Pak přidejte houby a orestujte je do měkka (asi tak 2 minuty). Přidáme brandy a opatrně zapálíme. Přidáme hořčici a smetanu a mícháme po dobu jedné minuty. Poté přilijeme vývar a dusíme další minutu. Nakonec přidáme worcesterovou omáčku, petrželku a všechnu šťávu, která se nashromáždila z masa. Pánev odstavíme a můžeme servírovat připravenou omáčku s hovězím masem.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

05. 04. 2013, Recept navštíven: 1933x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi inšpirujúci recept

17. 01. 2016, 14:03

Přidat komentář

Facebook komentáře